22 iulie 2024

Stiai ca… poti beneficia de dozatoare de apa platind doar un abonament lunar?

2 min read
dozatoare apa

dozatoare apa

Hidratarea este, deopotriva, unul dintre cele mai simple si benefice lucruri pe care le poti face pentru organismul tau: apa nu numai ca este absolut esentiala pentru toate procesele interne ale corpului, insa ofera si o stare de bine si, nu in ultimul rand, este singurul lichid care aduce sanatate, pe cand celelalte (sucurile, berea etc.) contribuie doar la capitole precum gust, bucurie de moment etc. Bineinteles, este important sa nu consumi orice apa, precum cea de la robinet, care in anumite regiuni ale tarii nu este potabila, ci una de calitate, spre exemplu cea imbuteliata.

Tocmai din acest motiv, in continuare iti prezentam cea mai convenabila metoda, din toate punctele de vedere, de a-ti asigura aportul zilnic necesar de apa: achizitionarea unor dozatoare de apa. H2On, companie 100% romaneasca, livreaza la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, o apa 100% microbiologic pura, netratata. De curand, H2On a lansat doua pachete extrem de avantajoase pentru clientii sai, persoane fizice sau juridice:

Abonamentul lunar Aquavia 2 – care include un dozator Aquavia (unul dintre cele mai apreciate dozatoare de apa de pe piata), 2 bidoane cu apa Aquavia de 19 litri, 1 set de 50 de pahare de carton, 1 igienizare gratuita periodica, transport gratuit – pret total 119 lei;

Abonamentul lunar Aquavia 4 – care include un dozator Aquavia, 4 bidoane cu apa Aquavia de 19 litri, 1 set de 50 de pahare de carton, 1 igienizare gratuita periodica, transport gratuit – pret total 180 de lei.

In cazul ambelor abonamente, clientii au obligatia de a le comanda lunar, in timp ce, daca este nevoie de bidoane extra pentru dozatoarele de apa, acestea pot fi achizitionate separat. Recipientele sunt oferite gratuit in custodie, strict pentru consumul de apa Aquavia, urmand a fi returnate la fiecare noua comanda, pentru a fi reutilizate. Practic, vei plati strict ceea ce vei consuma: o apa de calitate, fara livrare sau alte taxe suplimentare incluse.

Dozatoarele de apa Aquavia au dimensiuni reduse, 30 x 50 x 40 de centimetri, putand fi amplasate in orice bucatarie, hol, birou etc., au un design modern si minimalist, fiind dotate cu trei robinete: pentru apa rece, apa fierbinte si apa la temperatura camerei. Performantele sale ating urmatoarele valori – 5 litri de apa fierbinte pe ora (+95 de grade Celsius) si 2 litri de apa rece pe ora (6-10 grade Celsius).

Practic, alegand aceasta optiune din oferta H2On, nu vei mai cheltui banii personali, ai casei ori ai firmei pe dozatoare de apa, ci le vei primi in baza unui abonament cu un pret modic, pe care ai obligatia sa il reinnoiesti lunar. Astfel, te poti bucura atat tu, cat si familia sau colegii ori angajatii tai, de o apa de calitate, in cantitati suficiente pentru a asigura necesarul zilnic al tuturor celor care locuiesc sau muncesc in respectiva incinta. Mai mult decat atat, pachetele prezentate mai sus includ si o igienizare gratuita, pentru a elimina chiar orice risc pentru sanatate.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.