23 aprilie 2024

Nu vrei sa fii pieton? Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine fisa medicala pentru schimbare permis

2 min read
fisa medicala schimbare permis

fisa medicala schimbare permis

Iata ca a venit acel moment in care trebuie sa dai piept cu birocratia. Cozi interminabile, stres si agitatie, totul pentru a putea beneficia in continuare de statutul de sofer. Ti-a expirat permisul si te gandesti cu groaza la tot procesul care urmeaza.

Din fericire, exista o varianta care te poate scuti de toate aspectele stresante cu care te confrunti atunci cand trebuie sa obtii fisa medicala pentru schimbare permis. Intra pe site-ul fisamedicala.info si afla cum te pot ajuta specialistii de la Standard Med sa minimizezi efortul si sa eficientizezi timpul.

Primul pas pentru a obtine fisa medicala schimbare permis

Acum ca ai aflat unde poti merge pentru a demara procesul, trebuie sa stii ca exista o serie de avantaje daca apelezi la serviciile clinicii Standard Med. In primul rand, ca o garantie a profesionalismului, clinica iti va returna 50% din pretul serviciului daca intreg procesul dureaza mai mult de o ora. Asadar, poti avea incredere in faptul ca timpul tau, cea mai pretioasa resursa, este pretuit si valorificat.

Indiferent daca ai permis categoria A sau B, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te programezi. Completeaza formularul intitulat “Solicita o programare”. Completeaza toate campurile cu informatiile solicitate si nu-ti face griji, caci datele tale sunt confidentiale. Daca ai o solicitare aparte, completeaza campul “Mesaj”, prin intermediul caruia poti comunica clinicii ceea ce doresti.

Documentele necesare

Ai grija sa ai la tine toate documentele necesare, pentru a evita sa te intorci dupa ele si astfel sa pierzi si mai mult timp. Actele cu care va trebui sa te prezinti la clinica sunt:

– buletin/carte de identitate

– fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto)

– adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie

– in cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Avantajele unei clinici autorizate

Pe langa timpul scurt investit pentru a obtine o fisa medicala pentru schimbare permis, un alt avantaj il reprezinta pretul. Clinica Standard Med vine in intampinarea ta oferindu-ti un pret accesibil. Pentru doar 130 de lei, intr-o ora, poti pleca cu fisa medicala pentru schimbare permis, fiind astfel cu un pas mai aproape de redobandirea statutului de sofer.

Prezenta concomitenta a medicilor pentru toate specializarile cuprinse in certificatul medical asigura faptul ca tu nu vei avea mult de asteptat. Dedicatia si amabilitatea personalului medical te vor face sa uiti de stresul consultului.

Raportul calitate-pret este foarte avantajos, iar faptul ca totul se petrece intr-un timp foarte scurt te scuteste de stres si agitatie.

Analize necesare

Examenul medical este extrem de usor, nu presupune nicio procedura invaziva, iar disconfortul este minim. Acesta vizeaza urmatoarele domenii:

– Psihiatrie;

– Medicina interna;

– Ortopedie;

– Neurologie;

– Oftalmologie;

– ORL.

Astfel, fisa medicala schimbare permis devine un lucru usor de facut si accesibil oricui, indiferent de faptul ca nu dispune de timp.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.