18 mai 2024

In cazul in care vrei sa instalezi camere supraveghere wireless la domiciliu ce ai de facut ?

3 min read

Securitatea este o problema care afecteaza pe toata lumea. In cazul in care ai nevoie de a instala camere de securitate la domiciliu este un subiect care necesita o analiza detaliata a mediilor, pentru a le localiza strategic. O locatie potrivita faciliteaza o vedere mai favorabila a intrusilor. Vezi mai multe produse pe comenzi.ro.

 

 

Efectuarea unei distributii strategice este lucrul corect de facut

Camerele de supraveghere wireless care sunt dispuse strategic in intreaga casa, interior si exterior, ofera o vedere cuprinzatoare a tuturor cailor de acces. In cazul unei intruziuni, printr-un sistem de alerta, acestea anunta imediat centrul de monitorizare.

Trebuie clarificat faptul ca, camerele de exterior sunt diferite de cele utilizate in interiorul caselor, deoarece acestea au de obicei miscare, vedere pe timp de noapte si o mai mare protectie impotriva agentilor externi.

Puncte de stabilit inainte de a instala camere de securitate la domiciliu

Cele mai bune locatii pentru a instala camere de securitate acasa pot fi:

  • Usa de acces in casa:

Usa de acces a unei case este cel mai propice loc in care intrusii incearca sa intre. Din acest motiv, camera trebuie plasata deasupra usii, dar nu la indemana mainilor infractorilor. Acestea trebuie sa fie cel putin la o inaltime de trei metri, astfel incat sa nu poata fi doborate.

In plus fata de intrusi, aceasta camera ofera vederea celor care intra in casa, cum ar fi copiii atunci cand se intorc de la scoala…

  • In alte cai de acces ale locuintei:

Unele case au de obicei doua accese, in cazul in care au si un garaj. Si in acest caz, camera ar trebui plasata pe poarta.

 

Ferestre

 

Ferestrele ar trebui protejate in acelasi mod, desi se recomanda ca, daca exista doua ferestre pe aceeasi parte, o singura camera sa se concentreze pe ambele.

 

  • La locul de munca:

Daca exista un loc in casa unde lucrati de obicei cu computere, telefoane, imprimante si alte dispozitive, cu siguranta veti fi tinta intrusilor. Trebuie sa existe o camera de securitate acolo.

  • In medii importante:

Multi oameni pastreaza banii in casa, documente importante, cum ar fi acte, pasapoarte si asa mai departe, intr-o piesa de mobilier sigura sau intr-un seif. In acest mediu, trebuie plasata o camera de securitate pentru a preveni furtul.

  • Camera copiilor sau a bebelusului:

Instalarea unei camere in dormitorul copilului sau al copiilor este o necesitate imperativa. Atat pentru a sti daca dorm bine, cat si pentru a-si vedea miscarile in orice moment, pentru siguranta si linistea parintilor.

Aceste camere ofera o viziune asupra intregii camere, cu audio inclus pentru a sti daca se trezeste si plange. In plus, puteti stoca imaginile. Detectoarele comune pentru bebelusi nu pot face acest lucru, astfel incat camerele sunt foarte recomandate.

  • In partea din spate a casei:

Daca, casa are acces din partea de jos sau exista o terasa, trebuie instalata o camera de securitate acolo. In acelasi mod, daca casa are un parc sau o gradina in partea de jos a terenului, o camera si cu vedere pe timp de noapte este importanta, deoarece de multe ori intruziunea vine prin casa unui vecin.

 

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.