23 aprilie 2024

Vrei să îți cumperi un Samsung Galaxy? Nu uita să îl personalizezi cu accesoriile potrivite!

4 min read

Cele mai vândute telefoane în momentul de față sunt modelele Samsung Galaxy. Iar prețurile acestora sunt destul de mari, de aceea, este extrem de important să le protejezi. Pentru a alege cele mai bune carcase telefoane, de multe ori, optezi pentru cea care îți place mai mult ca design, decât protecție pură și dură, atunci când ar trebui să fie o fuziune a ambelor concepte.

Pentru a cunoaște ce tip de carcasă este potrivită ține cont de cele câteva principii de bază:

  • O husă trebuie să protejeze cel puțin spatele și toate marginile echipamentului (laterale și colțuri).
  • Husele trebuie să se potrivească corect. De exemplu, dacă este o carcasă transparentă din silicon doar pentru spate, trebuie să te asiguri că se potrivește bine cu modelul de Samsung Galaxy ales sau dacă este una de tip carte, trebuie să verifici dacă închiderea este complet sigură.
  • Nicio husă nu ar trebui să interfereze cu funcționarea normală a unui telefon mobil și, dacă se întâmplă acest lucru, nu ar trebui să o cumperi.
  • Materialele husei sunt importante, deși această secțiune poate fi destul de subiectivă pentru gustul fiecăruia, deoarece vor fi cei care preferă plasticul decât pielea sintetică. Prin urmare, atunci când cauți o husă, verifică și la calitatea materialului, pentru că uneori merită să cheltuiești câțiva lei în plus pentru a avea o husă mai durabilă.

Tipuri de huse pentru telefon

Există mai multe tipuri de huse cu punctele lor pozitive și slabe. Este evident că prețul unei huse este direct legat de tot ceea ce ai citit mai sus. Cu cât sunt mai bune materiale, se potrivesc mai bine, au o ergonomie mai bună și protecție mai mare, cu atât prețul este mai mare. Dar, în afară de preț, tipurile de huse sunt destul de variate și pentru toate gusturile.

·      Carcasă din plastic

O carcasă care ar putea fi cea mai bună este una din plastic, deoarece acest tip este cea mai obișnuită astăzi. Ea poate fi transparentă (cele mai bine vândute) sau colorată, fie în întregime, fie doar o parte a ei. În plus, acestea au grosimi diferite pentru a proteja mai mult sau mai puțin, ceea ce face ca greutatea acesteia să varieze. Cele transparente sunt ideale pentru ca mobilul să fie protejat, dar fără a pierde designul original al telefonului în sine.

Aspectul pozitiv al acestui tip de carcasă este că există unele foarte ieftine și sunt cele mai bine vândute. Partea negativă este că, dacă nu găsești un plastic dur, foarte bine realizat și cu margini întărite, acestea sunt de obicei modele slabe atunci când vine vorba de protejarea împotriva impacturilor moderat puternice. În plus, acest tip de carcasă te obligă să folosești și o folie pentru ecran (sticla securizată este ideală), pentru a proteja un posibil impact al ecranului cu solul.

·      Husă din silicon

Acest tip de carcasă are multe asemănări cu cea din plastic, deoarece acoperă doar partea din spate și marginile dispozitivului, dar este încă o altă opțiune excelentă pentru telefonul tău Samsung Galaxy.

Sunt huse disponibile în culori diverse, care schimbă total designul smartphone-ului, putând fi mai mult sau mai puțin intruziv în acest sens, deoarece pot veni în culori clasice (roșu, albastru, negru etc.) sau cu imprimeuri și diferite tipuri de desene.

Partea pozitivă a acestor huse este că sunt disponibile pentru marea majoritate a telefoanelor mobile, că prețul lor este de obicei mic și pot oferi telefonului un design nou. Și în acest caz, ecranul nu este protejat.

  • Husă de piele

Acest tip de husă este aceeași cu cele precedente, cu excepția materialelor alese pentru fabricarea ei. Aceste materiale sunt mult mai premium, precum piele sintetică sau chiar piele Alcantara. Cu acest tip de carcasă se obține un aspect mult mai sofisticat pentru telefon și, prin urmare, poți considera că este cel mai bun tip de husă.

Aspectele pozitive ale acestui tip de carcasă sunt materialele în sine și aspectul premium pe care îl oferă telefonului, pe lângă faptul că sunt mai bune pentru protecția împotriva impacturilor, deoarece tind să aibă o grosime mai mare și sunt mai solide. Partea negativă este legată de prețul lor ridicat și cu cât finisajul este mai bun, cu atât va trebui să plătești mai mult.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.