18 mai 2024

Trandafiri criogenați în cutie

3 min read
OK Flora

Un cadou cu adevărat original sunt trandafirii criogenați, ei rezistă o perioadă îndelungată, chiar până la 25 de ani și pot fi oferiți în cutii rotunde sau pătrate, din catifea sau chiar sticlă. Poți satisface și cele mai exigente gusturi printr-un cadou luxos si rafinat care poate fi livrat oriunde în condiții perfecte.

Un trandafir criogenat sau un trandafir conservat este un trandafir natural care a fost stabilizat după procesul de uscare și care își va menține forma inițială pentru veacuri. Așadar, dacă ești în căutarea unui cadou care să dureze și care poate fi păstrat ani buni de zile, optează pentru un trandafir criogenat OK Flora. Uneori îi poți găsi sub numele de trandafiri eternitate și vei înțelege curând de ce.

Pentru a comanda un astfel de buchet apelează la OK Flora care are livrare gratuită 24/7 în București.

De ce trandafirii criogenați sunt atât de speciali?

Spunem că trandafirii sunt pentru totdeauna, dar de data aceasta, nu este doar o metaforă. E adevărat! Așa-numiții trandafiri criogenați pot fi păstrați timp de 25 de ani. Doar asigură-te că îi păstrezi departe de apă și de expunerea directă la lumina soarelui.

Alte câteva motive pentru a te face să alegi trandafirii conservați se află în adevărata lor frumusețe. Un trandafir atemporal este încă un trandafir. Este simbolul iubirii pure. În ceea ce privește prețul trandafirilor criogenați, nu există diferențe majore în comparație cu trandafirii obișnuiți. Dacă par ca au un preț scump, gândește-te că poate dura aproape toată viața!

Cu toții vrem să păstrăm lucrurile frumoase cât mai mult timp. La fel este și cu florile. Fiecare persoană care primește o grămadă de flori de la o persoană iubită, ar dori să le păstreze proaspete cât mai mult timp.

Dacă dorești să cumperi trandafiri criogenați OK Flora, există mai multe posibilități: poți alege orice culoare a unui singur trandafir conservat, într-o cupolă de sticlă sau poți alege orice culoare de trandafiri conservați într-o cutie. În plus, trandafirii criogenați pot fi un cadou minunat pentru persoana iubită, demonstrându-i că dragostea ta poate fi veșnică la fel ca viața acestor trandafiri criogenați.

Industria florilor nu rămâne indiferentă la aceste dorințe, așa că acum există o serie de modalități prin care frumusețea florilor poate fi făcută să dureze ani de zile.

În ultimii ani, metoda care a făcut ca mulți oameni să-și dorească să ofere flori nemuritoare este criogenia, iar cei mai căutați sunt trandafirii criogenați.

Cum să ai grijă de trandafirii criogenați?

Deși sunt numiți și trandafiri nemuritori, astfel încât să își poată păstra frumusețea cât mai mult timp, însă trebuie să fii atent cu câteva mici detalii:

  • Nu așeza trandafiri criogenați în lumina directă a soarelui. Acest lucru poate provoca pierderea culorii petalelor.
  • În cazul trandafirilor care se vând sub o cupolă de sticlă, păstrați trandafirul sub această cupolă. Are rolul de a proteja floarea de umezeala care ar putea afecta aspectul trandafirului, precum și de protecție împotriva depunerii de praf.

Trandafirii criogenați sunt un cadou foarte apreciat, astfel că îi găsim din ce in ce mai mult in special în florăriile online. Poate fi oferită persoanei iubite ca simbol al sentimentelor veșnice, dar și persoanelor dragi care știi că preferă cadourile prețioase, iubesc florile și pentru care acești trandafiri criogenați de la OK Flora ar reprezenta un cadou cu adevărat special.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.