23 aprilie 2024

La Expomob esteticul se imbina cu functionalul

2 min read

Spatiul este de cele mai multe ori cel mai mare inamic in demersul de amenajare a unei camere complet dupa bunul plac, atat din punct de vedere practic, cat si estetic. Secretul, in aceste situatii, pentru a nu supraaglomera o incapere, este sa alegi mobila multifunctionala, compacta si adaptabila, pe care sa o poti manipula in asa fel incat sa eficientizezi fiecare centimetru pe care il ai la dispozitie. Opteaza pentru fotolii extensibile moderne de la Expomob si descopera versatilitatea la cel mai inalt nivel, in timp ce te bucuri si de o piesa deosebita din punct de vedere al aspectului.

Vezi colectia Expomob de fotolii extensibile

Desi pare greu de crezut, pentru piese atat de deosebite, optiunile in materie de forma, modele si culori nu sunt limitate. Ba chiar ai un orizont estetic foarte vast pe care poti sa il explorezi pentru a avea garantia celei mai bune alegeri in final. Fotoliul OTOMAN este poate cea mai moderna si relaxata varianta pe care o vei putea alege. Cu o forma neregulata care se adapteaza dupa conturul celui care se asaza si in culori vibrante, este varianta de mobila care va atrage cu siguranta toate privirile. La polul opus, in nuante de verde bijuterie, cu o structura impunatoare si imbracat intr-un material pretios de tipul catifelei, fotoliul AMSTERDAM este definitia elegantei la cel mai inalt nivel.

Calitate, adaptabilitate durabilitate si rezistenta

In momentul in care faci o achizitie, nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la calitatea mobilei. Indiferent de model, toate sunt configurate in asa fel incat sa asigure o rezistenta impecabila in fata trecerii timpului, dar si a conditiilor in care este pastrat. Cu alte cuvinte, de la alegerea si asocierea materialelor, pana la imbinarea lor sau chiar etapele de slefuire si lacuire, fiecare proces este facut cu maxima grija si atentie astfel incat niciun defect sa nu scape neobservat iar varianta finala sa fie cat mai aproape de perfectiune atat din punct de vedere estetic, cat si practic.

Costuri avantajoase pentru orice buget

Cu Expomob stii deja ca obtii calitate la superlativ in schimbul unor preturi mai mult decat accesibile. Asta pentru ca ne dorim sa oferim solutii optime tuturor celor care ne calca pragul si sa nu impunem limite financiare exagerate pentru produsele noastre.

In schimb, daca ti-a atras privirea un anumit model pentru care nu dispui de suma integrala de achizitie, nu trebuie sa renunti la el. La plata cu cardul am implementat optiunea de achitare in rate, ceea ce iti va permite in orice moment sa cumperi acea mobila la care ai visat mereu si care te va ajuta sa obtii decorul general mult dorit.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.