15 iunie 2024

Ia-ti doza zilnica de sanatate de la Go Vita

2 min read

Vitamina D, la fel ca toti ceilalti nutrienti esentiali, are un rol bine stabilit in corp. Asta inseamna ca absenta ei, sau un nivel mult prea redus, poate conduce la probleme substantiale care cu greu vor putea fi tratate ulterior. De aceea, dupa cum stim, cel mai bun tratament este preventia si asta inseamna asigurarea dozei zilnice de pe toate caile posibile. Cumpara suplimente cu Vitamina D de pe go-vita.ro si asigura un organism perfect functional si sanatos!

Rolul vitaminei D in organism

Functiile pe care le indeplineste sunt multiple, iar o scadere a nivelului optim se poate observa foarte rapid. In primul rand, asigura atingerea unui nivel normal de calciu si fosfor in sange, dar si absorbtia lor corecta. De asemenea, regleaza nivelurile hormonale, fiind un adevarat sprijin pentru tiroida. Are grija ca functiile neuromusculare sa se realizeaza corect, in timp ce restabileste un ritm cardiac normal si stimuleaza activitatea sistemului imunitar. Previne bolile asociate sistemului osos si muscular, sustine dezvoltarea creierului si protejeaza functiile pe care vitaminele A si C le exercita in organism.

Deficitul de Vitamina D – ce il determina si cum se manifesta?

Expunerea inadecvata la soare sau insuficienta este considerata a fi principala cauza  corelata direct cu o carenta severa. Anotimpul rece sau zilele intunecate pot contribui la acest lucru. De asemenea, si o alimentatie necorespunzatoare creste sansele instalarii deficitului. Anumite boli pot bloca si ele asimilarea corecta, fapt ce impune luarea unor masuri suplimentare. Primele semne care ar trebui sa ridice un semnal de alarma sunt: oboseala constanta, durerile osoase, tulburari ale starii psihice, depresia este favorizata, afectiuni ale sistemului muscular, etc.

Cele mai importante surse de Vitamina D

In mod clar, cea mai mare cantitate o putem asigura prin simpla expunere la soare, moment in care corpul nostru produce instant varianta numita D3. Pe de alta parte, D2 poate fi gasita in plante si anumite alimente catalogate ca fiind bogate in nutrienti esentiale. Dintre acestea putem aminti pestele gras, carnea rosie, ficatul, lactatele, cele fermentate in special, cerealele, ciupercile, ouale si fructele si legumele.

Cumpara de la Go Vita suplimente eficiente cu Vitamina D

Este important sa stii ca ai mereu la dispozitie un loc in care sanatatea ta este in prim plan. Specialistii Go Vita iti ofera nenumarate variante de suplimente cu vitamina D la care sa apelezi ori de cate ori ai nevoie sa restabilesti un nivel optim. Criteriile financiare nu trebuie sa reprezinte o problema in acest sens si tocmai de aceea, preturile sunt setate la un nivel foarte avantajos pentru toate categoriile de buget. Cu Go Vita oricine are acces nelimitat la sanatate si o viata lipsita de probleme de acest fel!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.