22 iulie 2024

Inserarea unui implant dentar: pret corect, beneficii… nepretuite pe termen lung!

3 min read

implant dentar pret

Nu-i asa ca ti s-a intamplat deseori sa amani tratamentul cu implanturi din considerentul costurilor? Probabil te-ai gandit ca acesta ar depasi posibilitatile tale financiare, insa ce ai zice daca nu ar fi tocmai asa? Stiai ca preturile dispozitivelor de restaurare dentara au scazut in ultimii ani? Mai mult, posibilitatea de a achita in rate intreaga interventie vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa inceapa o noua viata si sa isi recapete zambetul cuceritor.

Trei cuvinte cheie, mai exact implant dentar pret, se aud mereu in randul pacientilor de la Dental Premier care si-au pierdut unul sau mai multi dinti si au simtit consecintele neplacute ale acestei pierderi. Insa formularea nu este tocmai corecta, deoarece un tratament de refacere a danturii sau de inlocuire a unuia dintre dintii cazuti nu se refera doar la implant, ci la un ansamblu de dispozitive si proceduri care se folosesc pentru acest tip de interventie.

Tratamentul cu implanturi de la A la Z

Implantul propriu-zis este doar o parte din acest ansamblu, el fiind surubul din titan care se insereaza in structura osoasa, pentru a prelua rolul si functiile radacinii naturale a dintelui. Dar interventia nu se opreste aici! Peste acesta se va insera bontul protetic si se va monta coroana dentara. De abia acum este vorba de un dinte complet restaurat. Insa nici acesta nu este finalul, deoarece pe toata durata tratamentului se fac o serie de investigatii, se folosesc medicamente specifice procedurii si este implicata o intreaga echipa de specialisti care lucreaza pentru cazul tau. Atat tehnicienii, cat si medicii isi pun in valoare maiestria si profesionalismul pentru ca fiecare pacient sa beneficieze de cea mai buna solutie de restaurare dentara.

Asadar, intrebarea referitoare la implant dentar pret nu este tocmai una completa, de aceea se recomanda ca inainte de abandona sansa de a-ti schimba complet viata prin refacerea danturii, care a suferit modificari de-a lungul anilor, sa iti stabilesti o consultatie cu medicul implantolog pentru a te lamuri in privinta costului final si a modalitatilor de plata. Vei remarca ca pretul interventiei este unul absolut corect, tinand cont de materialele utilizate, de manopera, investigatii si medicamentatie.

implant dentar pret

Implant dentar pret vs rezultate si beneficii

Cea mai buna veste este ca la incheierea tratamentului vei beneficia de un rezultat exceptional, iar acest aspect nu este deloc de neglijat. Faptul ca te vei bucura o viata de aceasta investitie reprezinta deja un mare succes pentru tine. Iti vei putea relua viata sociala, nu vei mai fi jenat la fiecare zambet si nu vei mai suferi din cauza masticatiei deficitare. In plus, starea generala de sanatate va fi imbunatatita, deoarece alimentele vor fi mestecate corect si nu vor mai afecta stomacul, ficatul, colonul si celelalte organe vitale ale corpului.

Mai trebuie sa tii cont si de faptul ca, in functie de starea ta de sanatate, pot aparea si alte costuri suplimentare care depind de coeficientul de densitate osoasa, de investigatiile radiologice, analize sau alte interventii chirurgicale absolut necesare inainte de a incepe un astfel de tratament.

La capitolul „implant dentar pret” se adauga si realizarea radiografiilor panoramice si/sau a CT-ului dentar, care vor arata medicului stomatolog toate detaliile necesare pentru a realiza cel mai bun plan de tratament de restaurare a danturii tale.

Uneori, aceste interventii chirurgicale pot presupune si alte operatiuni, precum aditia de os sau sinus lift si folosirea unor instrumente specifice de mare finete, care contribuie, de asemenea, la justificarea preturilor.

Acum ca ai luat legatura cu toate etapele implicate in tratamentul de restaurare dentara, ce zici? Merita sa depasesti pragul „implant dentar pret”?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.