15 iunie 2024

In ce culoare sa vopsim mobila de bucatarie veche?

3 min read
vopsire mobila mdf

Ai o mobila de bucatarie veche pe care inca mai vrei sa o utilizezi pentru ca functioneaza impecabil, este din materiale de buna calitate si singura problema cu ea este culoarea care a inceput sa se estompeze, are urme de uzura sau pur si simplu nu se mai integreaza in spatiul nou din bucataria ta? Atunci cea mai buna solutie pentru tine este sa apelezi la vopsire mobila de bucatarie MDF.

Negru

Negrul este una dintre cele mai populare culori pe care atat chiriasii, cat si proprietarii de case le iau in considerare pentru actualizarile bucatariei. Daca doriti sa oferiti dulapurilor dvs. un upgrade bogat si sofisticat, atunci un negru fumuriu precum Sherwin Williams Black Fox este o alegere excelenta. Membru al familiei carbunelui, Black Fox aduce tonuri mai pamantesti, ramanand totusi un adevarat neutru, care se poate combina cu mai multe alte culori. Spre exemplu, poti apela la MDF vopsit in culoare neagra.

Ales corect, negrul poate oferi bucatariei tale o senzatie sofisticata si eleganta. Culoarea neagra functioneaza cel mai bine intr-o bucatarie moderna sau industriala atunci cand este asociata cu materiale precum lemnul si betonul.

Albastru marin

Designerii sugereaza bleumarin daca sunteti interesat sa  intunecati spatiul, dar nu sunteti pregatit sa aveti negru in interior. Bleumarinul este o modalitate mai blanda de a obtine un dulap de bucatarie mai intunecat si mai luxos, daca credeti ca negrul ar fi prea dur pentru casa dvs. albastru intens poate ajuta, de asemenea, la ascunderea urmelor, daca mobila este folosita intens.

Verde

Este culoarea vietii si a naturii, ceea ce o face o culoare perfecta pentru bucatarie. Aveti o multime de optiuni de nuante, de la menta la salvie, ceea ce face din aceasta o culoare versatila. Plantele sunt din ce in ce mai populare in decorul casei, deoarece aduc o senzatie tropicala, de aer liber, in interiorul casei. Vopseaua verde poate oferi aceeasi senzatie stralucitoare si vesela dulapurilor de bucatarie si le poate oferi un aspect proaspat si primitor.

Alb

In timp ce alburile si neutrele pot fi prea traditionale pentru unii, in general, dau spatiului o senzatie de calduras. De cele mai multe ori se foloseste nuanta Swiss Coffee. Este un alb uimitor de cald, care se potriveste frumos cu dulapurile de stejar alb. Nu este prea alb sau prea galben. De fapt, este o nuanta cremoasa perfecta.”Daca sunteti interesat de o culoare mai stralucitoare, luati in considerare nuanta Chantilly Lace.

Aceasta nuanta speciala este un alb clar, curat, care arata ca matasea sau inul moale. Este o nuanta foarte moale si subtila, care functioneaza bine atat cu podelele din lemn, cat si cu aparatele moderne. Cunoscuta pentru ca este cea mai curata culoare alba, se afla in fruntea listei pentru cele mai bine vandute culori.

Gri

Griul este culoarea de baza perfecta intr-o bucatarie. Este atemporal si cea mai eleganta alegere. In timp ce griul pare sa fie o culoare sigura, este o culoare neutra care poate fi asociata cu aproape orice alta culoare pe care o ai in minte.

Cu toate acestea, este bine sa folositi si tonuri de lavanda pentru o nota moderna de gri de baza, deoarece tonul sau dulce si subtil va face bucataria mai primitoare.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.