15 iunie 2024

Importanta comunicatelor de presa

2 min read

Comunicatele de presa te ajuta sa transmiti publicului tinta anumite informatii de interes, asadar, pentru a avea certitudinea faptului ca informatiile sunt transmise corespunzator, alege sa colaborezi cu agentia de PR Tudor Communication. Aceasta dispune de o echipa de fosti jurnalisti experti in crearea comunicatelor de presa potrivite in functie de particularitatile fiecarei companii. Mai mult decat atat, apeland la aceasta agentie de PR, vei obtine vizibilitate si credibilitate pentru afacerea ta, datorita aparitiilor media garantate. Totodata, specialistii Tudor Communication vor gasi abordarea potrivita pentru subiectul pe care il comunica pentru afacerea ta, astfel incat acesta sa se bucure de numeroase aparitii media.

Beneficiaza de aparitii media relevante

Prin colaborarea cu Tudor Communication in vederea trasmiterii comunicatului de presa vei beneficia de cel putin cinci aparitii media pe canelele de comunicare agreate. Asadar, alege sa te diferentiezi de competitori prin expunerea strategica a mesajului in media relevanta. Este foarte important de precizat faptul ca informatiile transmise intr-o maniera adecvata nu duc doar la aparitia comunicatelor de presa in mediul online, ci si in aparitii TV, iar in acest fel compania ta se va bucura de o notorietate crescuta, deoarece in acest fel creste gradul de expunere a companiei tale. In alta ordine de idei, comunicatul tau va ajunge in media locala sau nationla, TV, online, print, radio, iar in acest fel vei beneficia de publicatii tinta nisate.

Aceste comunicat de presa se adreseaza companiilor indiferent de domeniu de activitate, de orice marime si din orice zona a Romaniei, totodata se adreseaza anteprenorilor, companiilor ce doresc sa comunice informatii relevante publicului. De asemenea, acestea se adreseaza si fundatiilor, asociatiilor si ONG-urilor, dar si companiilor ce doresc sa comunice informatii despre celebrarea unui moment, eveniment sau chiar o lansare.

Materiale necesare a fi puse la dispozitie

Agentia de PR Tudor Communication va avea nevoie de forografii si/sau materiale video reprezentative, de o rezolutie foarte buna, de informatii contextuale, dar si de cele ce prezinta elemente de noutate si totodata de date, cifre statistice si argumente relevante. De asemenea, specialistii vor avea nevoie si de un scurt interviu cu reprezentantul companiei. Este important de mentionat faptul ca profesionistii Tudor Communication te vor ajuta in cazul in care ai nevoie, in dezvoltarea materialelor necesare aparitiilor media.

Servicii incluse in realizarea comunicatelor de presa

Specialistii Tudor Communication parcurg cateva etape bine stabilite pentru a realiza un comunicat de succes. Asadar, pentru inceput se va realiza un interviu cu reprezentantul companiei, apoi se va redacta comunicatul, se va distribui catre lista de jurnalisti stabilita, ulterior va urma procesul de follow-up a jurnalistilor, vei beneficia de monitorizare media si in cele din urma, de raportul final. Este minunat ca poti lasa toate aceste activitati importante in seama specialistilor Tudor Communication. Nu mai sta pe ganduri, prinde chiar acum ofertele disponibile si contacteaza specialistii Tudor Communication in vederea unei colaborari ce livreaza profesionalism, promtitudine si rezultate garantate.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.