23 aprilie 2024

iPackOline, partenerul tau in solutii de ambalare

2 min read

Atunci cand detinem un business unde producem bunuri de consum, de la alimente si pana la bauturi, avem nevoie intotdeaune de un aspect comun si anume, solutii optime de ambalare si transport. Si ce poate fi mai bun in aceste situatii decat o cutie din carton, perfecta indiferent de produsele pe care dorim sa le ambalam pentru transport sau depozitare.

Inca de la apatritia lor, aceste cutii s-au dovedit a fi foarte eficiente si practice, oferind utilizatorilor numeroase avantaje. Iar de-a lungul anilor, calitatea cutiilor de carton a crescut substantial, avand in acest moment in magazinul iPackOnlie cutii transport sticle de calitate superioara, perfecte pentru o sticla de vin vechi care nu poate sa nu fie apreciat de catre orice persoana care prefera aceasta bautura la fel de veche ca si istoria omenirii.

Cutiile lor sunt realizate astfel incat sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi clienti. In acest sens, este utilizat doar carton de inalta calitate, CO3 sau CO5, dupa cerinte, din 3 straturi, foarte rezistent dar nu foarte greu, iar cutiile au sisteme de inchidere si prindere bine gandite astfel incat sa nu se desfaca din greseala cand le caram si totodata sa fie usor de inchis sau deschis si sa fie usor de manevrat si transportat.

In cazul cutiilor realizate la comanda, sunt luati in considerare multi factori. Ramanane la cutii transport pentru sticle, trebe luat in considerare daca acesta vor fi utilizate doar pentru un singur model de sticla sau mai multe, ajustand astfel dimensiunile acesteia precum si suportul interior, care face ca sticla sa nu atinga peretii cutiei iar astfel gradul de protectie este mult mai mare. Totodata, greutatea a ceea ce punem in ele este la fel de importanta. De exemplu, pentru o sticla de 1L este nevoie de un carton ceva mai rezistent decat pentru o sticla de 0.75ml.

Foarte interesante sunt si cutiile pentru transport specializat iPack. De la cutii pentru ghivece de flori si pana la cutii pentru alimente, in aceasta sectiune avem la dispozitie foarte multa diversitate. Si toate cutiile sunt realizate din carton de cea mai buna calitate. Datorita filtrelor de cautare din magazinul online putem gasi exact ceea avem nevoie, cu doar cateva click-uri.

Cutiile iPack pentru transport de sticle sunt perfecte si pentru ocaziile in care dorim sa oferim cuiva un cadou deosebit. Putem alege intre cutii pentru doua sticle sau pentru trei sticle sau desigur, cutiile pentru o singura sticla, simple sau cu insert.

Nelipsite din magazin sunt si elementele de protectie si alte consumabile precum banda adeziva sau folie pentru ambalare. Daca optam pentru o cutie simpla insa vrem totusi ceva protectie suplimentara, putem utiliza separatoare din carton sau folie cu bule, un material potrivit in cazul unei cantitati mai mari, datorita costurilor mai mici.

Prin abonarea la newsletter, clientii nu vor pierde niciodata ofertele speciale sau produsele noi introduse in magazin, daca sunt in cautarea unei anumite cutii care momentan se poate sa nu mai existe in stoc.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.