18 mai 2024

Idei de cadouri pentru ”intrarea în maturitate”

3 min read

18 ani! Majoratul, intrarea în maturitate, data de la care ești considerat (cel puțin conform legii) adult! Oricum ar fi, este o vârstă frumoasă, care trebuie sărbătorită așa cum se cuvine. Și cum altfel ai putea marca acest moment important din viață decât cu o petrecere cu prietenii? Și, de ce nu, chiar să primești câteva cadouri care vor face din acea zi una cu adevărat specială. Pentru cei care nu stau prea bine cu inspirația referitor la cadourile potrivite pentru majorat, avem câteva sugestii.

Cum alegi cadoul perfect

Înainte însă de a-ți prezenta sugestiile noastre privind cadoul perfect pentru majorat, trebuie să ții minte că acesta chiar există, dar trebuie să îndeplinească unele condiții: să fie unul dăruit din suflet, să se țină cont în alegerea lui de preferințele sărbătoritului, să nu fie pretențioase, să fie surprinzătoare, iar prețul ridicat nu este un criteriu obligatoriu care trebuie îndeplinit. Dar, hai mai bine să vedem ce cadouri se potrivesc cu un majorat de poveste.

Tricouri BFF

La prima vedere, pare un cadoul banal. Hai să fim serioși, tricouri? Cel mai probabil, așa ai gândit. Dar, dacă stai și analizezi bine, nu este deloc așa. Sunt o piesă vestimentară care se poate purta oriunde de adolescenți și tineri, iar dacă sunteți cele mai bune prietene, un set de tricouri BFF, cu mesaje personalizate reprezintă cea mai bună soluție. Poți să apelezi la tricouri BFF gata imprimate cu mesaje haioase, sau poți discuta cu cei care se ocupă de asta, dacă vrei un text special, înțeles doar de voi două.

Produse cosmetice

Adolescentele și tinerele adoră să se îngrijească, și de aceea petrec ore întregi pregătindu-se pentru a avea un look de invidiat. Prin urmare, un cadou potrivit ar fi niște produse cosmetice, de bună calitate. Observă care sunt preferințele sărbătoritei și alege pe cele care crezi că i s-ar potrivi mai bine. Dacă nu știi aceste amănunte, și nici nu ai posibilitatea să afli, atunci renunță la idee, decât să îi oferi ceva ce nu va folosi, nu-i așa?

Cărți

Cu cărțile oferite drept cadou nu ai cum să dai greș. Poate nu sunt un cadou la fel de amuzant precum un set de tricouri BFF, dar dacă destinatarul darului tău este o persoană care adoră să citească, atunci poți fi sigur/ă că ai nimerit cadoul perfect. Din nou, recomandarea de mai sus, de a ține cont de preferințele sărbătoritului/ei rămâne valabilă.

Un abonament la sală sau echipament sportiv

Persoana care urmează să treacă pragul maturității este una care adoră să facă mișcare? Atunci un abonament la sală – dacă nu are deja unul, echipament sportiv sau chiar și o brățară fitness sunt cadouri ideale, pe care pur și simplu le va adora.

Cadouri haioase

Dacă chiar nu ai nicio idee, și nici sugestiile noastre nu ți se par prea interesante, atunci încearcă să oferi ceva amuzant. Da, toată lumea adoră să râdă, așa că un cadou haios te scoate mereu din încurcătură și nu, chiar nu este nevoie să fie ceva practic. Până la urmă, este vorba despre o amintire frumoasă, așa că… spor la găsit cadoul perfect!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.