15 iunie 2024

Hortensiile adaugă o notă de eleganță oricărui buchet

4 min read
buchet hortensii

Există ceva despre hortensii care pur și simplu emană eleganță. Poate că este felul în care florile lor mari și ondulate par să plutească pe tulpină. Sau poate este faptul că vin într-o gamă atât de largă de culori, de la violet intens la verde pal. Oricare ar fi motivul, hortensiile sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de clasă oricărui buchet.

Dacă sunteți în căutarea unei flori care să facă o declarație, hortensiile sunt cu siguranță calea de urmat. Dimensiunea lor mare înseamnă că vor ieși în evidență în orice aranjament, iar culorile lor îndrăznețe vor lumina orice cameră. În plus, sunt destul de ușor de îngrijit – asigurați-vă doar că le țineți departe de lumina directă a soarelui și ar trebui să se descurce bine.

Culorile hortensiilor

Hortensiile sunt flori clasice care pot fi găsite într-o varietate de culori. Cea mai populară culoare este albastrul, dar pot fi găsite și în roz, violet și alb.

Adăugarea unei note de eleganță unui buchet cu hortensii este ușor cu gama lor largă de culori. Pentru un aspect mai clasic, alege hortensii albastre sau albe. Dacă vrei ceva cu un pic mai pop, alege roz sau violet.

De ce hortensiile se potrivesc cu alte flori în buchete

Hortensiile sunt un plus frumos pentru orice buchet. Florile lor mari și strălucitoare și varietatea de culori le fac preferate printre florari. Hortensiile au și o viață lungă în vază, așa că sunt perfecte pentru buchetele care vor fi expuse o perioadă.

Atunci când alegeți alte flori pentru a le include într-un buchet hortensii, căutați flori cu forme și dimensiuni similare. De exemplu, trandafirii și bujorii se potrivesc bine cu hortensiile. Orhideele, crinii și daliile sunt, de asemenea, alegeri bune. Evitați să folosiți flori mici, cum ar fi respirația bebelușului, deoarece acestea se vor pierde printre florile de hortensie.

Cheia pentru a crea un buchet uimitor este alegerea culorilor complementare. Hortensiile vin în multe nuanțe, de la roz pal la violet intens așa că se pot combina ușor cu alte flori colorate.

Aranjarea hortensiilor într-un buchet

Puține flori sunt la fel de elegante ca hortensiile. Florile lor mari, luxuriante și petalele delicate le fac un plus frumos pentru orice buchet. Atunci când aranjați hortensii într-un buchet, sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

În primul rând, alegeți vaza de dimensiunea potrivită. Hortensiile au flori mari, așa că au nevoie de o vază proporțională ca mărime. O vaza mica se va pierde printre florile mari, in timp ce o vaza prea mare va face ca aranjamentul sa para dezechilibrat.

Apoi, luați în considerare culoarea hortensiilor dvs. Soiurile de alb și albastru sunt clasice și atemporale, dar nuanțele de roz și violet pot adăuga o notă de sofisticare jucăușă.

În cele din urmă, gândiți-vă la forma aranjamentului dvs. Buchetele rotunde sunt clasice, dar poți fi și creativ cu un design asimetric.

De ce hortensiile sunt preferate în buchetele de mireasă?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga o notă de eleganță buchetului dvs. de mireasă, încercați să adăugați niște hortensii. Acest tip de floare are un aspect unic, care cu siguranță va ieși în evidență. Hortensiile vin într-o varietate de culori, astfel încât să puteți găsi nuanța perfectă care să se potrivească cu tema nunții dvs. De asemenea, sunt relativ ușor de îngrijit, așa că nu va trebui să vă faceți griji că se ofilesc înainte de ziua cea mare.

Un buchet de hortensii este modalitatea perfectă de a-ți arăta afecțiunea

Fără îndoială că hortensiile sunt una dintre cele mai frumoase flori din jur. Dar știai că sunt și o modalitate excelentă de a-ți arăta afecțiunea? Fie că le trimiți unei persoane dragi sau le faci cadou, un buchet de hortensii este modalitatea perfectă de a arăta cât de mult îți pasă.

Hortensiile au fost mult timp asociate cu dragostea. În epoca victoriană, acestea erau adesea oferite ca dar pentru a exprima sentimente de dragoste și admirație. Astăzi, acestea sunt încă o alegere populară pentru Ziua Îndrăgostiților și alte ocazii speciale.

Indiferent dacă alegeți hortensii tradiționale albastre sau roz, sau soiuri mai neobișnuite, cum ar fi albul sau verde, acestea vor face cu siguranță o impresie de durată. Așa că dacă cauți o modalitate de a-ți arăta afecțiunea, de ce să nu o spui cu flori?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.