15 iunie 2024

Dulapul metalic cu usi glisante – acces facil, spatiu suficient si o curatare usoara!

3 min read
dulap metalic

dulap metalic

Un dulap metalic este superior produselor similare din lemn, PAL sau material plastic datorita mai multor factori. Cel mai evident dintre acestia este rezistenta mult superioara, tabla de otel fiind capabila sa suporte socurile fara probleme.

In plus, structura robusta si dimensiunile generoase ofera posibilitati sporite de depozitare. Fiecare raft poate, de regula, sa depoziteze intre 50 si 65 de kilograme. De asemenea, materialul in sine, modul in care a fost tratat si vopseaua folosita permit o curatare fara probleme. Iata cateva dintre modelele preferate de majoritatea consumatorilor, disponibile in oferta www.viamond.ro!

Dulap metalic cu usi glisante de sticla

Piesa de mobilier, produsa in Italia, are structura de baza realizata din tabla din otel de calitate superioara, cu grosimea cuprinsa intre 0,7 si 0,8 milimetri, in timp ce usile glisante sunt prevazute cu sticla securizata de 4 milimetri. Cele 8 polite reglabile pe inaltime, 4 in partea dreapta si 4 in partea stanga, au suporti de reglare din otel zincat.

Produsul este vopsit cu pulberi in camp electrostatic, procedura dupa care a fost uscat in cuptor, la temperatura de 180 de grade Celsius. Pregatirea suprafetelor a fost realizata prin mai multe faze succesive: degresare, fosfatare, spalare cu apa, pasivare si din nou spalare cu apa.

Inchiderea se realizeaza cu ajutorul unui cilindru si sunt disponibile doua chei. Manerele sunt confectionate din material plastic. Fiecare raft sustine o greutate maxima de 65 de kilograme, iar obiectul de mobilier are urmatoarele dimensiuni: 1.500 de milimetri latime, 450 de milimetri adancime si 2.000 de milimetri inaltime.

Dulap metalic cu usi glisante mate

Fabricat din tabla calitatea I cu o grosime de 0,7 milimetri, produsul este recomandat pentru utilizare comerciala si industriala. Este prevazut cu 8 polite reglabile pe inaltime grupate cate 4 pe doua coloane, cu un perete despartitor in interior care asigura o portanta crescuta. Prin urmare, fiecare polita suporta o greutate de pana la 50 de kilograme.

Usile se deschid prin culisare si sunt prevazute cu o incuietoare pentru care sunt disponibile doua chei. Vopsit in camp electrostatic de culoare gri, se livreaza in stare neasamblata si beneficiaza de o garantie de 12 luni. Dimensiunile sunt urmatoarele: latime de 1.500 de milimetri, adancime de 450 de milimetri si inaltime de 2.000 de milimetri. Produsul este fabricat in Romania.

Dulap metalic cu usi glisante si 5 polite suprapuse

Obiectul de mobilier se remarca prin inaltimea superioara, de 250 de centimetri, care il face potrivit pentru spatii cu o distanta peste medie intre podea si plafon. In acelasi timp, dimensiunile generoase ii ofera o capacitate sporita de depozitare. Daca inaltimea are 2.500 de milimetri, latimea are 1.200 de milimetri, iar adancimea 450 de milimetri.

Tabla din otel care formeaza structura de baza are grosimi cuprinse intre 0,7 si 0,8 milimetri, suporti de realizare a politelor sunt din otel zincat, iar manerele din material plastic. Culoarea de baza este gri, dar, la cererea cumparatorului, poate fi vopsit integral si in alte nuante, precum alb, negru sau antracit. Se livreaza demontat si beneficiaza de o garantie de 24 de luni.

In magazinul online Viamond.ro sunt disponibile mai multe modele de dulap metalic. Pentru a beneficia de toate avantajele, studiaza cu atentie oferta si alege produsul care corespunde intocmai necesitatilor tale!

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.