18 mai 2024

Cum să te menții în formă în timpul sarcinii cu un cod reducere notino

3 min read

În timpul sarcinii, corpul este tensionat și este important să îl răsfățați. Îngrijirea pieptului și a pielii, exerciții fizice, dietă și creme care să va ajute să va bucurați de cele 9 luni deosebite, la un preț deosebit cu un cod reducere notino.

Ce sport în timpul sarcinii?

Practicarea unei activități fizice are multe beneficii: nu numai că ajută la menținerea formei, la acceptarea schimbărilor corpului, dar este, de asemenea, foarte utilă pentru a limita stresul și pentru a vă simți bine mental. Activitățile recomandate includ înotul, Pilates, yoga prenatală, mersul pe jos, ciclismul (minunat pentru perineu!) Scopul este să va simțiți bine fără să va asumați riscuri!

Vergeturile, o grijă în plus pentru viitoarele mame de care ne ocupăm cu un simplu cod reducere Notino

Vergeturile sunt coșmarul viitoarelor mame! Și nu toate femeile sunt construite la fel. Este mai presus de toate o chestiune de elasticitate a pielii. Probleme de piele, pigmentarea excesivă a pielii sunt, de asemenea, obsesiile femeilor însărcinate. Rezultă din răsturnările hormonale legate de sarcină și expunerea la soare. Se manifestă că pete maronii sau cenușii pe față. Hiperpigmentarea care de obicei se rezolvă rapid după naștere, dar poate persistă și poate necesită tratament cu cremă depigmentantă medicamentoasă. Pentru a preveni acest lucru, este imperativ să se evite expunerea la soare în timpul sarcinii!

Un ten radiant cu o cremă și un cod reducere notino

Deci, de unde vine această idee că femeile însărcinate „strălucesc”? Pe lângă fericirea de a aștepta un copil, acesta ar fi efectul creșterii estrogenului, care dilată întregul sistem sanguin. Pielea ar deveni brusc mai subțire și mai transparentă; iar tenul ar lua o culoare ușor roz. Pe scurt, un fard natural!

Dar, în același timp, răsturnarea hormonală prin care treceți provoacă, de asemenea, unele inconveniente pielii.

Asigurați-vă că aplicați o cremă sau o loțiune hidratantă dimineața și noaptea, nu numai pe față, ci și pe tot corpul (fără a uită sânii). Pe măsură ce îl aplicați, profitați de ocazie pentru a vă masă bine, acest lucru vă va ajută să vi se înmoaie pielea și să-i păstrați elasticitatea.

Hidratarea ajută, de asemenea, la combaterea apariției vergeturilor, a micilor semne de vase sparte și apoi a dungilor albe care apar adesea pe corp în timpul sarcinii cauzate de ruperea fibrelor elastice ale epidermei sub efectul unei întinderi prea mari.

Din păcate, încă nu există produse miraculoase care să împiedice acest lucru. Dar un control bun al greutății poate limita deja fenomenul.

Pielea dvs. fiind mai fragilă, asigurați-vă că adaptați produsele pe care le utilizațiL

  • Produse de curățare ușoare, fără săpun.
  • Fără loțiune pe bază de alcool, care atacă pielea.
  • Favorizați produsele pentru pielea sensibilă și hipoalergenică, fără parfum sau conservant.

Sub influența progesteronului, glandele sebacee din piele tind să producă exces de sebuum. Drept urmare, ați putea face față erupțiilor de acnee consultând lista de produse speciale și economisind cu ajutorul unui cod pentru reduceri Notino!

Pentru a ajuta la reglarea fluxului de sebum, puteți lua zinc sub formă de capsule.

Nu uitați să optați și pentru produse „non-comedogenice”, adică produse care nu înfundă porii pielii (fie ele pentru machiaj, protecție solară, creme hidratante etc.). Găsiți tot ce va trebuie pe site cu un simplu cod reducere notino.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.