22 iulie 2024

Ce machiaj sa alegem pentru ziua nuntii

3 min read

Ai ales deja rochia si pantofii, ai o idee despre cum va arata coafura… Nu poti lasa machiajul deoparte pentru ziua nuntii si ai nevoie de cele mai bune cosmetice! Este cu siguranta cel mai important lucru pentru a arata minunat in acel moment foarte special. A fost o vreme cand probabil ai visat mult timp. Nunta ta trebuie sa fie perfecta, asa ti-ai imaginat. Si, desi este normal sa fi ales rochia inainte de orice altceva, este, de asemenea, important sa se decida sau sa aleaga alte lucruri, cum ar fi coafura sau machiaj. Daca inca nu esti sigura ce vrei, iti recomandam sa arunci o privire la aceste sfaturi:

Tipul de nunta – Nu este la fel o nunta in mediul rural in timpul zilei ca o nunta super eleganta pe timp de noapte. Nici nu este la fel ca petrecerea care se desfasoara pe plaja sa se asemene cu una intr-un oras vechi. Prin urmare, pentru a alege machiaj pentru ziua nuntii tale trebuie sa iei in considerare tipul de petrecere care va fi facuta. In cazul in care celebrarea va avea loc dimineata sau dupa-amiaza, atunci machiajul trebuie sa fie mai putin incarcat si mai natural; tonurile utilizate sunt mai usoare si trasaturile mai putin definite. Dimpotriva, in cazul in care petrecerea se va face pe timp de noapte: buzele sunt vopsite mai intens, nuante mai inchise pot fi folosite pentru ochi si fata, si in general, e nevoie de un machiaj mai aparte.

Stilul – Ar trebui sa combini tipul petrecerii cu rochia si coafura. Prin urmare, machiaj pentru ziua nuntii tale ar trebui sa fie, de asemenea, „in ton”. In acest caz ne referim la personalitatea ta si la aspectul tau.

Desigur, daca esti o femeie care nu e obisnuita sa se machieze prea des,… nu trebuie s-o faci pentru nunta ta! Te vei simti diferit, artificial, reincarcat si nu vrei asta! Acelasi lucru e valabil si invers: daca nu iesi nicaieri nemachiata, opteaza pentru aceasta zi sa porti un machiaj mai… spectaculos!

Tonuri favorabile – Acum ne referim exclusiv la tipul de piele, culoarea parului si a ochilor. Exista un fel de regula pentru a alege nuantele de machiaj in functie de aceste aspecte, in functie de tipul „cald” sau „rece”. Nu are nimic de-a face cu personalitatea ta sau stilul tau, e doar colorimetrie.

Acele femei care arata bine cu un machiaj cald au ochi caprui sau negri; pielea inchisa la culoare sau maro si parul saten. In acest caz, culorile care le favorizeaza sunt bej, fildes, caramel, aur, galben, somon si piersici.

Femeile care au un machiaj rece au ochi verzi sau albastri; pielea alba sau deschisa si parul negru, rosu, blond sau saten deschis. Nuantele convenabile sunt albastru, violet, liliac, gri si rosu.

Test- Este foarte important ca inainte de nunta sa fi avut deja cel putin o intalnire cu make-up artistul. In aceasta sesiune va trebui sa explici bine cum vrei sa arati, cum arata rochia dar si coafura ta cat si descrierea locatiei si a tipului de petrecere organizat.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.