18 mai 2024

Ce afacere sa incepi?

2 min read

Afaceri tot mai diversificate si neobisnuite ne apar in cale si ne fac sa ne intrebam: “Oare de ce nu mi-a venit si mie ideea asta?” Puteam sa fac si eu niste bani…”

Afacerile trebuie sa fie cat mai simple, in ultima vreme am vazut tot felul de afaceri care mai de care mai sofisticate si cu multi bani investiti. Din nou ne vom pune o intrebare: “Si daca nu merge?”

afacere trebuie sa ocupe o nisa de piata. Spre exemplu, este foarte dificil sa-ti faci un magazin online pentru copii. Ar trebui sa contina sute sau mii de produse pe care iti va fi foarte greu sa le comanzi de la diversi furnizori si mai ales sa le gestionezi. Astfel, ar suna mult mai bine si ar fi mult mai simplu daca am face un magazin online de carucioare pentru copii. In acest mod, vom putea identifica ce nu merge la concurenta si vom incerca sa imbunatatim aceasta nisa oferind strict ce cauta un potential client: carucioare pentru copii.

Ok, acesta a fost un mod simplu si logic de gandire pentru a pune in practica o afacere. Dar totusi de unde luam ideea?

Ti-am pregatit Enciclopedia Afacerilor. Aici gasesti nenumarate idei de afaceri, din diverse domenii pentru orice nivel de pregatire.

Cel mai important aspect este acela ca afacerile sunt reale si pot fi puse foarte usor in practica pe piata din Romania.

Structurate in 5 categorii – idei de afaceri de la a la z, idei de afaceri online, afaceri in franciza, planuri de afaceri si finantari, articolele din Enciclopedia Afacerilor detaliaza atat idei de afaceri cat si modalitati optime de creditare pentru afacerea ta.

Pe langa ideea de afacere in sine, pentru a face bani din orice activitate este nevoie de timp si resurse alocate, perseverenta si multi pasi marunti dar siguri.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.