22 iulie 2024

Cabinet stomatologic de top

3 min read

Urgentele stomatologice se impun a fi rezolvate, fiindca degenereaza. O carie netratata la timp duce la pierderea dintelului respectiv, iar un dinte lipsa ii suprasolicita pe ceilalti. De la o carie se poate face infectie si dantura este compromisa.

Un cabinet stomatologic de top a pus la punct un sistem de programare digitalizat ca pacientul sa nu piarda timp si sa se intervina la timp pentru rezolvarea problemei sale.

Vizitatorul site-ului oficial al clinicii Cris-smile.ro are la dispozitie numere de telefon, adresa de e-mail si formularul de programare digitalizata, la care poate atasa si radiografia ca stomatologii sa stie exact despre ce este vorba. Acest sistem este foarte apreciat, fiindca persoana care face programarea isi alege ziua in functie de programul sau de la serviciu sau in functie de zilele de concediu. Uneori oamenii nu se duc la dentist la timp, fiindca lucreaza de dimineata pana seara, iar cand ar exista o posibilitate, stomatologul spune ca nu poate, fiindca este programat deja altcineva.

Echipa de specialisti de la aceasta clinica este empatica, pregatita sa lucreze cu echipamente de ultima generatie si pune in centrul atentiei interesele pacientilor.

Un alt punct forte al acestei clinici il reprezinta faptul ca este capabila sa furnizeze servicii stomatologice complete de calitate premium.

De asemenea, este laudabil faptul ca se lucreaza si sambata de la 9-14, dand posibilitatea si celor care merg la serviciu sa isi trateze dantura.

Pentru un detartraj eficient si fara dureri, programeaza-te digital la clinica din Rahova sau cea din Giulesti, sa fii cat mai aproape de domiciliu!

Un articol complet care pregateste pacientul pentru aceasta operatiune se afla pe pagina clinicii de top, prezentate mai sus. Se pleaca de la definitia detartrajului si clasificarea acestuia, se insista asupra nevoii periodice a danturii de detartraj, dar se prezinta si terapiile moderne si tarifele.

Un detartraj profesional costa intre 200 si 400 de lei si lasa in urma o dantura perfect curata si stralucitoare, fiindca este indepartata piatra depusa din cele mai inaccesibile locuri, dar si resturile ramase si petele de culoare. La sfarsitul tratamentului, dintii sunt periati si se aplica o substanta menita sa ii protejeze.

La clinicile Cris-smile sunt respectate regulile anticovid, de aceea persoanele racite sau care au alte boli contagioase sunt rugate sa se reprogrameze.

Detartrajul se face repede, durata acestuia fiind de 30 de minute cel putin si maximum o ora si jumatate in cazul in care tratamentul nu s-a mai efectuat demult si depunerile de piatra sunt pronuntate.

Cris-smile inseamna interventii stomatologice fara durere, asa ca nu trebuie sa te temi, indiferent de interventia care va avea loc la clinica.

Cel putin o data la 6 luni este bine sa mergi la detartraj, fiindca depunerile vor fi mai mici si tratamentul va dura mai putin.

Grija fata de dantura inseamna grija fata de sanatate si fata de calitatea vietii, fiindca durerile de dinti sunt ingrozitoare si cariile si infectiile gingivale pot avea consecinte nefaste asupra intregului organism.

Intra acum pe site-ul clinicii si fa o programare digitala fiindca mii de pacienti sunt multumiti de serviciile stomatologice care poarta amprenta personalului de la Cris-smile!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.