22 iulie 2024

Ai încununat anul cu o pereche de cercei?

2 min read

Suntem oficial în ultima lună de vară a anului 2022 și ne pregătim de o schimbare de anotimp și de stare. Asta înseamnă inevitabil și o transformare a stilului, o împrospătare în garderobă, dar mai ales în rândul accesoriilor care ne definesc și ne ajută în conturarea stilului unic.

Marii producători de bijuterii, precum Valmand, și-au prezentat colecția cu modele cercei aur 2022. Conform informațiilor din piață, anul 2022 a venit cu o surprinzătoare creștere în rândul vânzărilor, contrar așteptărilor.

„Suntem siguri că ultimii ani, când am insistat prin toate campaniile Valmand să îi ajutăm pe cumpărători să înțeleagă și să aprecieze o bijuterie unică, au dat roade. Motiv pentru care clienții Valmand sunt foarte pregătiți când aleg o bijuterie, nu trebuie să îi convingem de nimic, știu foarte bine ce trebuie să aleagă. Clientul documentat este visul oricui. Iar când vine vorba de colecția de cercei din 2022, este cu desăvârșire rodul a mai bine de 30 de ani de experiență și dăruire. Am creat bijuterii la limita unor opere de artă și cei care ne-au trecut pragul magazinului din București, de pe strada Radu Beller 11, au înțeles instant că sunt în fața unor investiții, cadouri care înseamnă mult mai mult”, a declarat unul dintre reprezentanții Valmand.

Cei care nu au găsit puterea de a alege un singur model de cercei din colecția Valmand au beneficiat de avantajul faptului că Valmand este și producător în România, dispunând de capacitatea de a personaliza și crea de la zero o bijuterie unică. Astfel încât o parte dintre clienți au putut spune că și-au văzut visul cu ochii, bijuteria pe care doar mintea lor a reușit s-o creeze. 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.