18 mai 2024

Variante de implant dentar

3 min read

Plasarea unui implant dentar nu este o procedură la fel de simplă precum un detartraj, de exemplu. Aceasta este o operație și necesită îngrijire ulterioară. Imediat după un implant dentar, există câteva lucruri pe care va trebui să le faci și să nu le faci. Curățarea unui implant dentar este cel mai bun lucru pe care îl poți face, pentru a-i asigura o durată lungă de viață. Acest lucru este deosebit de important nu numai în zilele imediat după operație, ci și după. Este foarte important ca implantul dentar să fie curățat periodic de către un specialist. Dentistul va curăța mult mai mult decât suprafața dintelui și va face o curățare profundă sub linia gingiei, pentru a îndepărta placa acumulată. Acest lucru este mai mult decât să te speli pe dinți, deoarece ajută la eliminarea bacteriilor care provoacă infecții. În plus, este bine ca medicul dentist să verifice starea generală și alinierea implantului cu ceilalți dinți.

Ce este un implant dentar?

În general, implantul este un substitut pentru rădăcina naturală a materialului artificial. De regulă, este fabricat din titan, care este deosebit de potrivit pentru plasarea în corpul uman, datorită biocompatibilității sale ridicate. În ultimii ani, implantologia a suferit o dezvoltare extraordinară și joacă un rol cheie în tratamentul clinicii stomatologice DentoCare și în stomatologie în general. Diferitele variante pentru implanturile dentare, oferă o varietate de opțiuni pentru pacienți. În caz de pierdere a unui dinte, edentare parțială sau completă, implanturile sunt cu siguranță alegerea potrivită.

Variante la implant dentar

Toți oamenii își doresc să poată zâmbi, să aibă toți dinții, iar în cazul în care nu-i au, să poată fi plasați imediat și să fie imobili, fără proceduri de mărire a oaselor și fără costuri financiare suplimentare. Exact acest lucru oferă pacienților abordarea inovatoare SKY Fast & Fixed. Într-o singură zi, și în plus, într-o singură vizită, tratamentul, extracțiile, implanturile și construcțiile temporare, sunt efectuate fără durere, astfel încât pacienții să poată mânca imediat după operație, fără a-și schimba ritmul de viață și contactele sociale. Datorită plasării implanturilor sub un unghi, osul poate fi utilizat în mod optim pentru un bun sprijin biomecanic al restaurării.

Încărcarea imediată a implanturilor este direct legată de structura protetică, iar dinții temporari pot fi realizați în mai puțin de o oră. Planificarea precisă a timpului și intervențiile adecvate, sunt realizate printr-o procedură standardizată, astfel încât, nici ortodonții și nici pacienții nu întâmpină surprize neplăcute, iar condițiile, echipamentele de ultimă generație și clinica specializată de implantologie și chirurgie sunt o garanție. Tandemul dentist-dentist și prezența unui laborator dentar oferă siguranță pacienților. Confortul în timpul manipulării și absența durerii sunt obținute prin îngrijirea echipei de anestezişti. Anestezia se face prin sedare, un anestezic special cu care adormi, iar când te trezești ai din nou un zâmbet fără să simți frică și durere. Posibilitățile medicinei dentare moderne sunt imense. Nu este nimic mai inovator decât ca pacienții într-o singură vizită, să vină cu dinții naturali , și totuși, din diverse motive, destinați extracției, iar imediat după extracția lor fiind introduse implanturi dentare, pe care ar trebui apoi așezați imediat dinții temporari. Adică pacientul nu va rămâne nici măcar o zi fără dinți, și de asemenea, va putea mânca și zâmbi în aceeași zi.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.