18 mai 2024

Rochii de mireasă accesorizate cu modele florale | edenbride.ro

3 min read

Accentele texturale și dimensionale sunt una dintre cele mai rapide și cele mai la modă soluții pentru adăugarea unui singur ornament la o rochie de bal simplă – dar voluminoasă sau pentru a crea un aspect plin de intrigi. Pentru a obține puncte de stil, alegeți dintre pliuri, stiluri origami pliate, țesături amestecate, flori plutitoare și modele țesute. Adăugarea de ceva în plus pentru diferite rochii de mireasă, cum ar fi elemente dimensionale și detașabile, este una dintre cele mai bune moduri de a moderniza sau personaliza o ținută. Fustele din tul, corsaje uriașe, mâneci pline de pe umeri și voaluri și trenuri împânzite cu flori 3D sunt doar câteva dintre tendințele pe care trebuie să le urmăriți.

Rochii de mireasă florale

 Modelele uimitoare inspirate de petale se amestecă cu tendințele boeme pentru un efect spectaculos. În ciuda faptului că decorațiunile florale nu sunt recent apărute, ele sunt revizuite continuu, oferind un aspect perfect pentru o personalizare elegantă. Muguri și flori 3D cusute manual, modele strălucitoare și colorate sau dantelă florală complexă și aplicații în cascadă de la corset la fustă pot fi opționale. Infuzează-ți un din acele rochii de mireasă 2022 de culoare cu tonuri subtile de roz sau amplifică cu modele strălucitoare și ornamentate care o transformă într-o operă de artă spectaculoasă.

S-ar putea să optați pentru o declarație îndrăzneață cu un corsaj uriaș de mătase sau să optați pentru o abordare mai delicată, cu broderii asemănătoare viței de vie sau modele cu frunze. Frumusețea este că îți poți potrivi rochia cu locația, stilul sau sezonul tău sau poți adăuga câteva ornamente florale la rochia aleasă pentru o ținută pe cât de în tendințe, pe atât de minunat la comandă. Luați în considerare împerecherea mânecilor detașabile, cu trenuri și voaluri florale dramatice sau adăugarea unei fuste înflorate. Amintiți-vă să experimentați și să vă accentuați stilul cu accesorii precum coroane de flori uscate, liane de păr personalizate, tocuri cu model dar și modele de bijuterii botanice pentru cele mai frumoase flori noi.

Rochii de mireasă texturate și dimensionale

Aceste rochii sunt despicate până la coapsă și nu contează dacă îți faci intrarea mare din centru sau din lateral, atâta timp cât expuneți puțin coapsa. Este una dintre cele mai purtabile caracteristici ale momentului, de la fuste de bază până la tul  voluminos. De asemenea, le permite mireselor să etaleze niște încălțăminte incredibil de frumoasă, fie că este vorba de pantofi cu diferite aplicații, tocuri ucigașe, sau de o pereche uimitoare de sandale cu bretele sau o curea delicată pentru picior. Dacă găsiți modelul pe care doriți să îl purtați la nuntă, nu ezitați să îl probati și chiar să mai încercați modele asemănătoare până reușiți să găsiți rochia de mireasă perfectă pentru corpul dumneavoastră. Poți alege o rochie cu câteva luni înainte de nuntă dar mărimea poate varia semnificativ față de mărimile pe care le-ai avut inițial. Potrivit este să mergi înainte de eveniment la probă pentru a ști că rochia este potrivită pentru măsurile tale actuale.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.