18 mai 2024

Preturi brazi artificiali, ofera motivatia sa iti cumperi acum bradul de Craciun

3 min read

Ce Creator maiastru a facut bradul! Sunt sute crengi perfecte in fiecare pom  si frunzele in forma de ace raman vesnic verzi. Numai cand pomul moare sau este ucis brutal, sa faca sarbatorile oamenilor mai frumoase, acestea se ingalbenesc si cad.

Da, din pacate sunt taiati de Craciun milioane de brazi mai mari sau mai mici si dupa 10-14 zile ajung la gunoi. Este ca si cum ne aruncam la gunoi padurile falnice prin care am putea sa ne plimbam sa simtim racoare, sa culegem ciuperci si fructe de padure si sa auzim cantand privighetorile, cucul sau ciocarliile.

Sa cumperi un brad artificial este o dovada de omenie fiindca nu participi la masacrarea padurilor. Ai bradul tau artificial pe care il impodobesti de Craciun si pentru tine nu se taie un pom natural care creste greu!

Preturi brazi artificiali reprezinta motivatia sa comanzi acum pomul de Craciun pe care il vei impodobi la anul.

Intra pe site sa vezi reduceri incepand de la 25% si pana la peste 40 % si vei intelege ca a sosit timpul sa iti alegi bradul artificial din categoria care corespunde gusturilor tale si sa il comanzi.

Fiecare produs este interesant prin felul in care arata. In acest magazin gasesti brazi artificiali cu aspect natural, brazi artificiali ninsi si brazi artificiali de lux, de inaltime variata si cu numar diferit de crengi bogate.

In cazul in care organizezi festivitati, sa stii ca exista brazi artificiali de 5 metri, pom care are 5047 de crengi si suport din metal special gandit pentru inaltimea lui.

Exista produse care au frunze 2 D sau 3 D si reproduc cu maxima fidelitate aspectul bradului natural si sanatos din munte.

Bradul artificial cu fibra optica are suportul din metal inclus, dar vine gata impodobit cu lumini care au o paleta variabila de culori si care pun in valoarea celelalte decoratiuni care vor fi puse in el.

Comanda se plaseaza usor, punand bradul artificial dorit in cosul virtual. Transportul este si gratuit si cu verificare, iar clientii care au cumparat deja brazi artificiali se declara pe deplin satisfacuti.

Lucrez intr-o institutie cu peste 100 de angajati si la noi se organizeaza o serbare de Craciun in fiecare an in care nu este pandemie.

An de an se taie un brad falnic pe care sa il vedem toti si in jurul caruia sa vina copiii sa spuna poezii si sa ne colinde. In institutia noastra invata peste 1000 de elevi si ar trebui sa ii invatam sa aiba grija de paduri si sa inlocuiasca bradul natural cu unul artificial.

De cate ori privesc bradul natural din sala de festivitati imi dau seama ca este timpul ca directorul nostru sa comande si el un brad artificial din magazinul Brazicraciun.net si elevii nostri sa fie educati in spiritul protejarii mediului.

Oamenii invoca dorinta lor expresa de a avea brad natural prin aroma pe care acesta o aduce in casa, dar sa nu uitam ca exista lumanari parfumate cu aroma de brad, deodorante de camera si mirosul de brad artificial poate fi copiat la fel de bine, cum a fost copiat aspectul acestuia!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.