22 iulie 2024

Olaplex: trateaza si repara parul la alt nivel

3 min read

Pentru a folosi Olaplex ca tratament de hidratare, cumpara produsele originale de pe www.olaplex.ro si urmeaza acesti pasi simpli. Aplica o cantitate generoasa de produs pe parul umed, de la radacini pana la varfuri. Piaptana parul pentru a distribui uniform produsul si lasa-l sa actioneze timp de aproximativ 10 minute, asemanator unei masti de par. La final, clateste si continua cu samponul si balsamul obisnuit.

Frecventa utilizarii Olaplex depinde de gradul de deteriorare al parului tau. Hairstylist-ul Robertson recomanda un tratament Olaplex la fiecare vizita la salon, urmat de utilizarea produsului No.3 o data la una sau doua saptamani. Pentru parul moderat pana la sever deteriorat, se recomanda unul sau doua tratamente Olaplex  pe luna, urmate de utilizarea No.3 o data pe saptamana.

Cum folosesti Olaplex daca ai parul vopsit?

Olaplex este deosebit de benefic pentru parul vopsit, in special pentru blonde, deoarece decolorarea implica ruperea legaturilor din par. „Cand scoatem pigmentul, folosim un decolorant sau un colorant cu amoniac pentru a ilumina parul,” explica Rez. „Acest proces provoaca umflarea cuticulei parului pentru a permite colorantului sau decolorantului sa-si faca treaba.” Aici intervine Olaplex, asigurand o deschidere sanatoasa a culorii.

 Diferentele dintre produsele Olaplex

Olaplex ofera o gama variata de produse. Unele, precum No.3, sunt destinate tratamentelor ocazionale sau saptamanale. Altele, cum sunt No.1 si No.2, sunt destinate exclusiv utilizarii in saloane.

Olaplex No.1 Bond Multiplier

Potrivit Biancai Hillier, colorist de celebritati, Olaplex No.1 Bond Multiplier reprezinta primul pas din sistemul de salon Olaplex, disponibil exclusiv prin stilisti certificati. „Acest produs functioneaza ca un aditiv pentru a preveni deteriorarea,” explica Hillier. „Olaplex No.1 Bond Multiplier poate fi utilizat si ca tratament independent pentru a reface si repara daunele – tot ce trebuie adaugat este apa. Acesta contine ingredientele concentrate din formula patentata Olaplex care refac legaturile disulfurilor deteriorate.”

Olaplex No.2 Bond Perfector

Olaplex No.2 Bond Perfector reprezinta al doilea pas in tratamentul de salon, fiind destinat exclusiv utilizarii de catre stilistii certificati. „Olaplex No.2 Bond Perfector poate fi folosit si ca tratament independent, in functie de tipul si starea parului,” adauga Hillier. Acesta poate fi aplicat pe parul umed sau uscat si trebuie urmat de sampon si balsam.

Olaplex No.3 Hair Perfector

Olaplex No.3 Hair Perfector este un tratament saptamanal pentru acasa, destinat consumatorilor. „Olaplex No.3 reduce ruperea si intareste vizibil parul folosind tehnologia patentata de construire a legaturilor Olaplex, care reface legaturile disulfurilor deteriorate, esentiale pentru rezistenta si sanatatea parului,” explica Hillier. „Olaplex No.3 poate fi folosit in combinatie cu Olaplex No.0 Intensive Bond Building Treatment sau ca tratament independent.” Olaplex face parul mai gros?

Olaplex actioneaza prin repararea parului, nu prin sporirea densitatii acestuia. Prin realinierea legaturilor disulfide rupte, Olaplex contribuie la intarirea parului dupa expunerea la tratamente chimice. Aceasta caracteristica este extrem de benefica pentru cei care isi trateaza parul chimic si se confrunta cu fire fragile si subtiri.

Denumit „inovatia”, ingredientul Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate a deschis noi orizonturi pentru profesionistii in domeniul colorarii si al ingrijirii parului. Acesta nu numai ca imbunatatea sanatatea parului, dar ii confera acestuia o calitate cu totul noua – blondele deveneau mai stralucitoare, brunetele mai radiante si roscatele mai vibrante.

In prezent, OLAPLEX se numara printre cele mai importante branduri independente de ingrijire a parului la nivel global, detinand peste 100 de brevete internationale. Adoptand o strategie grassroots, brandul a devenit rapid o senzatie mondiala, inaugurand o noua categorie de produse pentru ingrijirea parului denumita „construirea legaturilor.”

Daca ti-ai vopsit vreodata parul, probabil ai auzit de Olaplex. Daca nu, acum este momentul sa descoperi acest brand revolutionar. Rutina de ingrijire a parului in sapte pasi dezvoltata de Olaplex a devenit rapid un must-have in saloane si printre pasionatii de frumusete de la lansarea sa. Stilistii din intreaga lume folosesc Olaplex pentru a oferi clientilor lor par sanatos, stralucitor si puternic, demonstrand eficienta si inovatia acestei game de produse.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.