15 iunie 2024

Eterna dilema: apartament cu un dormitor sau cu doua dormitoare?

2 min read

Sigur, ati auzit ca atunci cand alegem o locuinta locatia face toti banii. Alegerea voastra, fie ca este vorba de un apartament cu 1 dormitor sau 2 dormitoare depinde de locatia pe care o alegeti. In zonele de lux, un apartament cu un dormitor poate costa la fel de mult ca un apartament cu doua dormitoare intr-un cartier mai putin apreciat.

Acest lucru este valabil mai ales daca apartamentul care iti place cu adevarat este langa un parc, mall, pub, centru medical sau scoala. Familiile mici prefera confortul acestor facilitati, in timp ce persoanele singure se pot descurca fara. Acum ai multe optiuni mai ales cu gama de  apartamente de vanzare Bucuresti !

S-ar putea sa vi se para interesant sa stiti ca, din cauza cererii mari de locuinte de inchiriat, apartamentele cu unul si doua dormitoare sunt de obicei preferate datorita accesibilitatii lor. Intr-un loc in care exista o concentratie mare de oameni care lucreaza, veti descoperi ca apartamentele cu un dormitor sunt preferate de persoanele singure, in timp ce apartamentele cu doua dormitoare sunt alegeri populare pentru familiile noi.

Naveta este una dintre cele mai mari probleme pentru toti, indiferent daca potentialii chiriasi au masini sau nu. Deci, daca se intampla sa cumparati un apartament care este departe de centrul orasului, sansele ca acesta sa va aduca chiriasi sunt mai mici. Puteti estima acest lucru doar studiind populatia din zoan respectiva. Daca nu stiti cum, consultati o companie de administrare a proprietatii. Este surprinzator cum doar un dormitor in plus poate creste semnificativ costul de intretinere pentru un proprietar. Asteptati-va ca uzura, instalatiile sanitare, zugravitul, apa, taxele si facturile la utilitati sa fie mai mari decat un apartament cu un dormitor. Exsita multe  apartamente de vanzare Barbu-Vacarescu care satisfac cerintele de piata in ziua de azi, fe ca vorbim de apartamente cu o camera sau doua!

In sfarsit, sa vorbim despre veniturile din chirie. Este evident ca un apartament cu doua camere va primi o chirie mai mare in comparatie cu unul cu dormitor. Cu toate acestea, luati in considerare costurile, atunci veti vedea ca nu castigati prea mult dupa toate cheltuielile si taxele, indiferent daca detineti un apartament cu un dormitor sau un apartament cu doua paturi. In schimb, gandindu-va la fluxuri multiple de venituri din chirie de la mai multe apartamente.

Conteaza si tipul de cartier in care intentionati sa investiti. Preturile apartamentelor din cartierele sarace pot parea atractive, dar va vor aduce mai putini bani din chirie, in comparatie cu o zonele care sunt considerate de lux. Cele mai bune investiii raman aceste  apartamente de vanzare Aviatiei, la preturi foarte avantajoase!

Una peste alta, totul depinde de obiectivele pe care le aveti pentru a cumpara un apartament cu 1 dormitor sau 2 dormitoare. La sfarsitul zilei, va trebui sa va puneti intrebarea grea daca merita efortul.

Asa ca trebuie sa cantariti bine decizia de a cumpara un apartament. Acest lucru va va influenta probabil toata viata. Alegeti un apartament care sa va satisfaca toate dorintele.

 

 

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.