22 iulie 2024

Cum arata cea mai eficienta investitie intr-un dulap frigorific?

3 min read
dulap frigorific

dulap frigorific

Indiferent de domeniul de activitate, un antreprenor isi doreste sa-si minimizeze investitia si sa-si maximizeze profiturile. In acest context, optiunile de tip „2 in 1” sunt printre cele mai inteligente aparate sau echipamente pe care le poate achizitiona. In industria ospitalitatii, o astfel de optiune este dulapul frigorific BMC0015/T, cu 2 optiuni de temperatura (refrigerare si congelare).

Disponibil in oferta Fresco.ro, furnizor care sustine de mai bine de 30 de ani inovatia in bucatariile profesionale din Romania, acest model are o capacitate totala de 1.200 de litri (600+600), este fabricat din otel inoxidabil si dispune de racire ventilata.

Specificatiile tehnice includ clasa energetica D, dimensiuni de 142x70x203 cm, o greutate de 174 kg, un consum electric de 0.385+0.650 kW, o temperatura de lucru intre 0-10 grade Celsius (refrigerare) si -18..-22 grade Celsius (congelare), gaz refrigerant R452A (500 g) si control digital.

Acest dulap frigorific dispune de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb, manopera), care poate fi extinsa, contra cost, cu revizie anuala, training de utilizare, interventie in 48-72 de ore etc.

Printre accesoriile recomandate pentru acest dulap „2 in 1” se numara ghidajele, gratarele imbracate in plastic, kit-urile de roti cu frane etc.

O decizie strategica pentru eficienta si durabilitatea afacerii

Investitia intr-un astfel de dulap frigorific nu este doar o simpla achizitie, ci o decizie strategica pentru eficienta si durabilitatea afacerii dumneavoastra in domeniul ospitalitatii sau in orice alt sector care implica pastrarea si conservarea alimentelor la temperaturi optime.

Aceasta optiune versatila ofera multiple avantaje pentru antreprenori. In primul rand, capacitatea sa generoasa de stocare de 1.200 de litri permite gestionarea eficienta a stocurilor de alimente in bucatariile comerciale, hoteluri, restaurante sau alte unitati de alimentatie publica. Posibilitatea de a avea 2 optiuni de temperatura in acelasi dispozitiv, refrigerare si congelare, este o solutie practica si comoda pentru spatiile in care este nevoie de ambele tipuri de depozitare a alimentelor.

Un alt aspect important este materialul din care este fabricat dulapul frigorific, respectiv otelul inoxidabil. Acesta confera durabilitate si igiena, fiind rezistent la coroziune si usor de curatat, ceea ce este esential intr-un mediu in care igiena alimentara este o prioritate.

De asemenea, racirea ventilata asigura distributia uniforma a temperaturii in interiorul dulapului, mentinand alimentele proaspete si sigure pentru consum. Controlul digital al temperaturii permite ajustarea precisa a setarilor in functie de necesitati, asigurand astfel conditii optime de depozitare pentru diversele tipuri de alimente.

Servicii post-vanzare, pentru o protectie suplimentara a echipamentului

Un aspect deosebit de important pentru orice investitie in echipamente profesionale este serviciul post-vanzare oferit. Garantia Base Care, inclusa in pretul dulapului frigorific BMC0015/T, ofera o protectie suplimentara impotriva eventualelor defectiuni sau probleme tehnice. Posibilitatea de extindere a garantiei cu diverse servicii aditionale, precum revizii periodice, training de utilizare sau interventii rapide in caz de urgente, asigura o experienta completa si lipsita de griji.

In plus, accesoriile recomandate, precum ghidajele, gratarele si kit-urile de roti cu frane, completeaza functionalitatea si utilitatea dulapului, facilitand organizarea si accesul la alimente in interiorul sau.

In concluzie, investitia intr-un dulap frigorific BMC0015/T este o alegere inteligenta pentru orice afacere din industria ospitalitatii sau alimentara. Cu o capacitate generoasa, optiuni de temperatura versatile, materiale durabile si servicii post-vanzare complete, acest dispozitiv este un partener de incredere in gestionarea eficienta a stocurilor de alimente si in garantarea sigurantei si calitatii acestora pentru clienti.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.