22 iulie 2024

Vezi servicii funerare de imbalsamare si cosmetizare

2 min read

Una dintre cele mai importante si necesare proceduri care trebuie efectuate in cazul ceremoniilor de inmormantare consta in imbalsamarea si cosmetizarea persoanelor decedate. Acest serviciu este obligatoriu prin lege, iar la In Memoriam dispunem de astfel de servicii, astfel incat aceasta procedura impiedica degradarea corpului si pastreaza infatisarea persoanei care a decedat, cat mai mult timp. Totodata, echipa de la In Memoriam este formata doar din personal specializat in acest domeniu, calificat pentru efectuarea acestor proceduri, astfel incat fii sigur ca la noi vei face cea mai buna alegere in acest sens. Totodata, ne poti contacta oricand ai nevoie pentru a afla mai multe detalii despre serviciu de imbalsamarea cadavrelor sau pentru a solicita o oferta in acest sens, intrucat In Memoriam este compania care vine in ajutorul clientilor cu cele mai bune solutii. De asemenea, la noi vei regasi si un raport calitate-pret avantajos, intrucat nu trebuie sa dispui de un buget foarte mare pentru a profita de toate aceste avantaje. Apeleaza cu incredere la serviciile de cosmetizare si imbalsamare.

Servicii de imbalsamare

In ceea ce priveste procedura de imbalsamarea mortilor si de cosmetizare, aceasta are ca scop conservarea trupului, dar si pastrarea unui aspect cat mai natural al decedatului pentru perioada ceremoniei de inmormantare. Tinand cont de aceasta procedura si de substantele care sunt folosite, efectul poate avea un termen de peste o saptamana. Totodata, la In Memoriam punem la dispozitie personal calificat si cu experienta in efectuarea acestui serviciu, astfel incat poti fi sigur de alegerea ta deoarece avem in vedere toate etapele implicate si realizarea tuturor operatiunilor in conditii optime de igiena. De asemenea, aducem in vedere faptul ca procedura de cosmetizare sau de imbalsamare se poate face doar pe baza certificatului specific. Tot in acest caz, certificatul de imbalsamare asigura si posibilitatea de a beneficia de servicii de transport si de depozitare a decedatului.

Obligativitatea procedurilor

Aceste proceduri de imbalsamare si de cosmetizare sunt obligatorii prin lege, iar cu ajutorul efectuarii acestora vei putea apela la transportul funerar pentru depunerea corpului la capela sau biserica. De asemenea, echipa noastra este calificata si detine cunostintele si abilitatile necesare din domeniu pentru a oferi servicii de acest tip in cele mai sigure conditii. Astfel ca toate procedurile realizate la noi se afla la cele mai ridicate standarde de calitate si performanta.

Cele mai profesionale tehnici

Putem obtine o mentinere indelungata a infatisarii naturale a trupului, cu ajutorul tehnicilor profesionale de imbalsamare pentru a asigura o intarziere a putrefactiei si protejarea cadavrului de insecte. Acest serviciu reprezinta o solutie temporara, iar in functie de modalitatea si tipul de imbalsamare, durata poate fi una indelungata. Astfel ca la In Memoriam te asiguram de faptul ca procedurile sunt realizate cat mai corect si optim.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.