22 iulie 2024

Super Sfaturi de la optica Iasi pentru a alege ochelarii perfecti pentru fata ta

2 min read

Ti-ai schimbat tunsoarea sau ai mai imbatranit. Ajungi la optica si ai o mare varietate de rame  de diferite forme si culori pe care ai posibilitatea sa le iei si sa le incerci. Intra pe optica Iasi si vei gasi cele mai bune solutii.

 Cum  alegi ochelarii ideali pentru tine?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare trebuie sa luam in considerare doi factori principali; forma fetei tale si gusturile pe care le ai. Gusturile sunt personale si nu ne vom concentra pe ele, dar in ceea ce priveste primul detaliu am de gand sa va dau cateva sfaturi de baza pentru a alege cei mai potriviti ochelari.

Sfaturi de baza  pentru a alege cei mai potriviti ochelari pentru fata ta

Am un prieten cu o fata rotunda care purta ochelari rotunzi. A spus ca era obisnuit cu ei pentru ca el asa purta de cand era mic. Cand a venit la optica pentru ca a trebuit sa schimbe ochelarii a mers direct la cele mai rotunjite rame pe care le-a vazut expuse si cand le-a pus pe fata mi-am dat seama ca i-au facut o fata nu tocmai placuta la vedere, avand forma unei mingi.  Ceea ce se intampla in aceste cazuri este ca, daca o persoana cu o fata rotunda isi pune ochelari rotunzi, accentuam aceeasi forma si o facem mai evidenta, din acest motiv trebuie sa evitam acest tip de rame. Am recomandat imediat o rama dreptunghiulara si si-a schimbat instantaneu aspectul.

De ce o rama dreptunghiulara?

  • Foarte usor. Ochelarii dreptunghiulari produc un contrast de forme si reusesc sa inmoaie caracteristicile rotunde.Din punct de vedere vizual reusim sa nu accentuam forma rotunjita a fetei prin clueless cu o forma total diferita.
  • In cele din urma prietenul a ascultat si a ramas cu rame dreptunghiulare si, desi la inceput a fost dificil pentru el pentru ca ramele ii schimbau complet fata, in cele din urma au inceput sa ii placa tot mai mult.

Modul de a alege ochelarii ideali pentru o fata patrata sau dreptunghiulara?

  • Ai o fata patrata?Ei bine, ceva similar se intampla cu tine cu forme rotunde de rama. Trebuie sa evitati pe cat posibil ramele patrate sau cu unghiuri foarte marcate, deoarece ceea ce realizeaza este sa accentuati aceleasi unghiuri ale fetei.
  • Ochelarii ideali sunt cei rotunjiti.Prin aceasta nu vreau sa spun ca intotdeauna trebuie sa alegeti rame rotunde, de tip Harry Potter, dar ca liniile lor tind sa aiba unghiuri mai rotunjite.

Care sunt ochelarii ideali pentru o fata ovala?

  • Este forma perfecta a fetei pentru a purta ochelari, deoarece orice tip de forma li se potriveste bine. Cand cineva cu acest tip de fata imi spune ca nu le place sa poarte ochelari pentru ca arata rau cu ei, raman de cele mai multe ori uimit.
  • Daca aveti o fata ovala, puteti alege ochelari patrati, rotunzi, rotunjiti, pilot sau fluture, atata timp cat au dimensiunea potrivita.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.