18 mai 2024

Pastreaza-ti randamentul cu… stil! Iata de unde sa achizitionezi cele mai bune piese de drujba Stihl!

3 min read
piese drujba stihl

piese drujba stihl

Cele mai multe persoane care folosesc drujbe, precum peisagistii amatori sau gospodarii pasionati de pomicultura, nu sunt atat de preocupate de componentele uneltei si de modul in care functioneaza acestea. Insa, in cazul motoferastraielor de marca, nu putem nega importanta unor piese de drujba Stihl, care contribuie major la o buna functionare si la asigurarea randamentului optim.

Pe de alta parte, profesionistii din domeniul forestier si al silviculturii stiu intotdeauna ca anumite piese, chiar daca sunt de calitate germana, nu sunt infailibile si, prin urmare, se vor uza si defecta in timp. Aceasta uzura este cauzata in primul rand de mediul de lucru la care sunt expuse, precum si la treburile, uneori prelungite, la care sunt supuse.

Astfel, acestea pot acumula diverse reziduuri, rumegus sau alte particule care, in timp, duc la defectarea anumitor piese drujba Stihl. Acest lucru nu duce doar la scaderea randamentului, ci poate conduce chiar si la defectarea pieselor adiacente, motiv pentru care necesita imediata schimbare.

Datorita tehnologiei avansate, este dificil sa repari piesele stricate sau uzate. Din acest motiv, cel mai convenabil este sa achizitionezi piese de drujba Stihl noi, de la un magazin online cu experienta in domeniu. Spre exemplu, in oferta www.generalmotor.ro poti intalni peste 800 astfel de piese, atat originale, cat si perfect compatibile, alaturi de multe accesorii, echipamente dedicate acestei activitati si chiar o gama variata de motoferastraie, la un pret competitiv!

Asadar, de la bujii, carburatoare si lanturi, pana la uleiuri speciale, kit-uri de ascutit, oale de ambreiaj si diverse carcase, piesele de drujba Stihl de la generalmotor.ro sunt de cea mai buna calitate, fapt demonstrat si de review-urile pozitive ale celor care au comandat pana in prezent.

Prin urmare, daca doresti sa ai parte de cel mai bun randament si sa iti faci treaba cu…stil, iata care sunt cele mai importante functii, care pot fi accesate gratie tehnologiei moderne de care dispun piesele de drujba Stihl:

Productivitate crescuta

Performantele superlative sunt asigurate de sistemul Quick Stop Super (pentru franare suplimentara, intinderea rapida a lantului (de la rola de reglare, fara a trebui sa folosesti alte unelte), capacul de rezervor cu deschidere rapida, fara scule suplimentare, incalzirea automata a carburatorului (care impiedica inghetarea acestuia) si incalzirea electrica a manerului (pentru un plus de confort in timpul sezonului rece).

Pornire facila a drujbei

Toti profesionistii isi doresc sa inceapa lucrul cat mai rapid, fara a depune eforturi substantiale pentru pornirea uneltei. Pentru piesele Stihl, pornirea facila este garantata de sistemul Stihl Ergo Start (un arc suplimentar montat intre arborele cotit si rola demaror), Stihl Elasto Start (maner demaror special, pentru o pornire uniforma), sistemul de decompresiune si supapa de decompresiune (care reduc consumul de forta si menajeaza sistemul demaror), precum si pompa de combustibil manuala (purjatorul, care reduce numarul de curse dupa o pauza indelungata in functionare).

Abordarea ecologica

Grija pentru mediu este un factor de mare interes pentru producatorul german. Acest lucru este reliefat prin prezenta mai multor sisteme si piese drujba Stihl, precum tehnologia 2 MIX (care genereaza mai multa putere, fiind in acelasti timp ecologica), cupla rapida, catalizatorul care reduce emisia de hidrocarburi cu pana la 80%, motorul 4 MIX (usor si cu forta mare de antrenare), sistemul de franare a aerului cu folosinta indelungata (care mareste de cateva ori durata de viata a filtrului) si managementul inteligent al motorului.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.