28 mai 2022

Cum vindem mai rapid,gratuit sau platit ?

3 min read

Site-urile clasificate gratuite sunt in mare parte foarte bune, dar nu sunt de obicei cea mai bună alegere dacă postați un anunț gratuit. Dacă nu plătiți nimic, este posibil să nu obțineți nimic în schimb. Prea mult acces deschis poate duce la probleme. Recenta ucidere Craigslist este doar un exemplu al poveștilor de groază care se pot întâmpla pe un site de anunturi GRATUIT. Anunturile plătite sunt de obicei o alegere mai sigură și sunt mai benefice în cele din urmă pentru dvs. Când scoateti din propriul buzunar o anumita suma de bani pentru a plăti ceva, arată că sunteți serios în legătură cu ceea ce achiziționați și vă așteptați să obțineți ceva pentru banii dvs. Pe de altă parte, dacă este GRATUIT; la ce te aștepți cu adevărat?

Chiar vă așteptați să găsiți un partener de afaceri, un loc de muncă sau un client atunci cand nu platiti nimic? Site-urile GRATUITE precum Craigslist devin foarte scurte ca si durata de viata. Dacă ați postat vreodată un anunț Craigslist, atunci ați observat mormanele de mesaje nedorite și răspunsuri false la postările dvs. Mulți oameni merg chiar atât de departe încât să răspundă la o intrebare pusa de un potential client, atunci când acest lucru nu este în mod clar scopul site-ului. O altă problemă cu site-uri precum Craigslist este dacă cineva nu-i place reclama sau crede că ar trebui să oferiți un salariu mai mare, poate să semnaleze postarea dvs. și să o elimine din Craigslist. Acest lucru este nedrept pentru dvs. și nedrept pentru persoana de acolo care ar fi putut beneficia de postarea dvs.

Oamenii în general (în special oamenii care se ocupă de afaceri) încep să nu mai ia site-urile GRATUIT în serios și, practic, îl văd ca pe o ocazie GRATUITĂ de a-și face publicitate propriilor servicii de afaceri, motiv pentru care au crescut răspunsurile false prin e-mail la postările dvs. Site-urile care se concentrează pe anumite tipuri de anunțuri sunt foarte recomandate, mai ales dacă sunteți în căutarea unor anunțuri și răspunsuri legitime. https://ivu.ro/ se concentrează în mod special asupra persoanelor care caută parteneri de afaceri, investitori și alții cu care pot face schimb de servicii. Site-ul este vechi, cu multe povești de succes. O mulțime de site-uri similare percep sume uriase pentru a posta și / sau căuta anunțuri, dar ivu.ro percepe doar in jur de 10 Euro pentru a PROMOVA un anunt , in rest poti posta anunțuri nelimitate timp de 6 luni și este GRATUIT. Nu contează câți bani cheltuie cineva pentru a posta un anunț, tot ceea ce contează este că persoana respectivă a depus un efort suplimentar plătind un fel de taxă pentru ca publicitatea să fie postată. Numai acest lucru ajută la demonstrarea sincerității lor în postarea publicitară.

Acum să fim corecți și să facem tot posibilul pentru a găsi câteva lucruri pozitive despre anunțurile online GRATUITE. Să vedem. Vă puteți gândi la vreunul? Ei bine, pentru a spune adevărul, singura parte pozitivă a unui site GRATUIT de anunțuri online este că este GRATUIT și cine poate refuza orice este gratuity?! Cu toate acestea, dacă sunteți serios în căutarea a ceea ce ați putea căuta, este mai degrabă un partener sau un partener de afaceri serios; Anunțurile plătite sunt cel mai bun mod de a merge. Dar nu orice site de anunțuri cu plată, ar trebui să fie un site de anunțuri care se concentrează în mod special pe ceea ce căutați și nu pe un site deschis GRATUIT pentru toți.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.