23 aprilie 2024

Cum sa schimbi decorul unei sali de evenimente cu ajutorul florilor

2 min read

In special atunci cand au loc evenimente extrem de importante, precum nunti, botezuri sau petreceri de majorat, aspectul per total al salii de evenimente trebuie sa fie unul impecabil, fapt pentru care organizatorii opteaza pentru investitia in diferite articole. De cele mai multe ori, in momentul in care se doreste sa se schime decorul, trebuie sa se foloseasca doar anumite elemente uzuale, precum florile si plantele. In acest mod, intreaga sala va capata un aspect unic si interesant.

In cazul in care si tu doresti sa schimbi aspectul salii de evenimente, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in trandafiri criogenati. In acest mod, vei putea fi sigur de faptul ca florile nu se vor deteriora prea usor, iar sala va arata impecabil pentru o lunga perioada de timp. Mai mult, iata ce trebuie sa faci, pentru a obtine un design interesant si unic:

  1. Nu neglija aspectul meselor

Intotdeauna mesele trebuie sa aiba un aspect interesant, fapt pentru care in cazul acestor elemente se pot folosi decoratiuni de mici dimensiuni. Printre acestea se pot numara inclusiv trandafiri criogenati in glob de sticla, care pot fi pusi in anumite zone cheie ale mesei, in asa masura incat aspectul general sa fie unul extrem de placut. De cele mai multe ori, un astfel de element poate fi pus chiar in centru, pentru a putea fi remarcat de toate persoanele care stau la masa. In acest mod, toti inviatii se vor putea bucura de o decoratiune interesanta.

  1. Zona de la intrare trebuie sa aiba un aspect interesant

Aspectul zonei de la intrare trebuie sa arate impecabil, pentru a face o parare cat mai buna tuturor invitatilor. Asadar, pentru a realiza un design interesant, tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi in aceasta zona diferite cutii cu flori. Pentru un impact mare, poti alege intre cutiile care au diferite culori, in asa masura incat sa se creeze un mix de nuante si culori unic si extrem de interesant, ce se poate diferentia usor de alte tipuri de designuri  de exterior.

In cazul petrecerilor unde se impune un aspect statement, poti opta intotdeauna pentru flori care au aceeasi culoare. In acest mod, vei putea fi sigur de faptul ca intregul aspect al locatiei este unul clean, iar florile sunt elemente decorative interesante, ce vor aduce un plus de gratie si eleganta locatiei.

  1. Zonele cheie ale interiorului trebuie decorate in mod corespunzator

Inclusiv in interior pot fi folositi numerosi trandafiri criogenati, ce pot fi plasati in diferite zone ale salii. Spre exemplu, acestia pot fi plasati in zona meselor, in zona ringului de dans, sau chiar pe trepte sau balustrade. In acest mod, intreaga incapere va fi plina de flori, iar aspectul se va schimba in totalitate.

Mai mult de atat, poti opta inclusiv pentru trandafiri sub cupola, pe care sa ii asezi in anumite zone, in asa masura incat acestia sa poata iesi usor in evidenta. Asadar, cu ajutorul a catorva flori, intregul tau local va arata complet diferit.

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.