22 iulie 2024

Avantaje financiare nesperate la studioul de videochat numărul 1 din București

3 min read

Există pe piața muncii la ora actuală o categorie de joburi care aduc o stabilitate financiară, dar și posibilitatea achiziționării casei sau mașinii mult dorite. Aceste joburi de nișă sunt cele care nu necesită mai mult decât un echipament tehnic și o conexiune bună la wifi.

Fie că lucrezi de acasă, fie de la studioul Prime, acest job este făcut cu plăcere, deoarece aduce beneficii nesperate, mai rar întâlnite la majoritatea angajatorilor. Vorbim aici despre modelele care activează cu succes în industria videochatului în cadrul uneia dintre cele mai bune agenții de acest gen, respectiv agenția Prime din capitală.

Vom detalia mai jos care sunt avantajele angajării aici.

Ce înseamnă să fii model de videochat, de fapt?

Pentru că cei din jur judecă greșit și au prejudecăți în privința fetelor care intră în industria videochatului, e bine să lămurim că acesta este un job la fel ca oricare altul, cu forme legale de muncă, încheiate chiar din primele zile. Spre deosebire de alți angajatori, la studioul de videochat numarul 1 din Bucuresti Prime Studios modelele primesc exact ce li s-a promis la interviul de angajare, respectiv câte 5000 lei pe lună în primele trei luni. Apoi mai vorbim de numeroase bonusuri, comisioane și plata pentru orele în plus petrecute în online.

Posibilitatea de a lucra în ture este un alt avantaj deoarece, în funcție de nevoile personale, se poate veni la Prime Studios în trei schimburi: dimineața, la prânz și seara. În felul acesta timpul liber poate fi petrecut pentru relaxare, la shopping sau cu cei dragi.

Cu banii câștigați orice își poate permite achiziționarea unei case, apartament sau mașinii visate. Totul este să fie ambițioasă și consecventă.

Este nevoie de experiență anterioară pentru acest job? 

Multe fete care caută un job decent se izbesc de refuzul angajatorilor care le cer experiență. Din fericire, la agenția Prime Studios acest lucru este irelevant. Echipa de aici dorește să își formeze modelele după un anume tipar care să emane bun-gust și profesionalism.

Mai apoi se oferă și training gratuit pentru învățarea limbii engleze, deoarece aceasta este limba de comunicare între modele și persoanele care le contactează. Nu în ultimul rând, suportul psihic și moral este deosebit de important, iar echipa de la Prime Studios îl oferă cu prisosință angajatelor sale.

Oricine poate avea o șansă la interviu, nu doar fetele frumoase, dar și cele cu personalitate, care știu să se facă plăcute. Contează să îți dai o șansă, șansa de a fi independentă financiar. Și acest vis poate deveni realitate.

În ce anume constă acest job?

În cadrul videochatului există două secțiuni distincte, non-adult și adult. La prima dintre ele totul constă în comunicare amabilă cu cei care sunt poate prea timizi pentru a lega o conversație. Modelul este atentă la aceștia, încurajându-i să se deschidă.

Cea de-a doua secțiune aduce mai mulți bani, deoarece se bazează și pe elemente de nuditate. Aici modelul decide cât de departe poate merge cu show-ul. De altfel, totul este confidențial deoarece platformele unde activează modelele nu pot fi accesate din țară.

Pentru mai multe detalii privind acest job accesați pagina oficială.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.