Header image

Frumusețea se măsoară în oameni! Prietenii noștri la IA MANIA

 

IA MANIA a adunat laolaltă oameni de toate mărimile, culorile și gusturile. Chiar și mirosuri, greutăți și densități. Dacă unele lucruri se măsoară în lungimi, lățimi și kilograme, apăi pălinca primarului din Valcăul de jos, adus la Holercani de Alina & Alin Prunean, se măsoară în grade.

Mierea lui Alin se măsoară în chimen, nuci, prune uscate și chiar hribi. Mierea cu hribi în ea, păstrată într-o sticlă fermecată, care se păstrează într-un sicriu de stejar, din care se mănîncă cu o linguriță de argint, pe care o aduce o pasăre măiastră, e un produs de lux de care o să mai discutăm pe Rucodelie.

Despre Mihaela Ivana, fata creață din imagine, care face inele, brățărele, pentru mîini, urechi, fete de împărat și împărătese divorțate, care în mare alai au venit la IA MANIA, vom mai povesti așijderea.

Cine vine și azi, purtînd la șold, pe umăr sau pe cot o geantă SB, au șansa să cîștige o tolbă mică și verde pe care Atelierul nostru o pune la bătaie. Căci, așa cum scrie și pe un tricou de la Alina Zară-Prunean, autointitulată Mândra Chic, ”că de n-ar fi, nu s-ar povesti”!

 

DSC_0079

ia mania miere