Header image

Concurs de fotografie ”GENȚI CĂLĂTOARE”

 

Mulți dintre prietenii noștri ne trimit poze cu gențile ”SB” din toate colțurile lumii. Avem poze din Paris sau Cascada Niagara, din Grecia, Italia sau de la cimitirul evreiesc din Polonia, din aeropoturile mari, din cafenelele mici, din grădinile suedeze sau litoralul Grec, toate frumoase și cu oameni luminoși.

Ne-am gîndit să facem ceva cu aceste poze, să răsplătim maeștrii fotografi pentru osteneala lor, deși munca aceasta seamănă mai mult a hodină. Fiind însă și hodina lucru omenesc, anunțăm o întrecere de fotografie cu genți călătoare. Cîștigătorii vor împărți 3 genți, una din ea fiind o mapă de afaceri, alta un clutch femeiesc, și o alta nici că se cheamă cumva, fiind ceva între cele două genuri, bună de purtat la șold.

Așadar, scormoniți prin arhive, pozați-vă cum știți mai bine lîngă o geantă ”SB” (cine e mai rușinos sau rușinoasă, poate trimite și geanta fotografiată singură, dar nu se acceptă fotografii singure fără geantă). Apoi noi găsim o cale să scoatem aceste fotografii la vot, cel mai probabil prin laikuire democratică și, gata concursul: cîștigătorii cîștigă, ceilalți se aleg cu frumosul!

 

concurs